Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Tikvice oprati, izdubiti i izrezati po sredini da dobijete čašice ili izrezati po dužini da dobijete lađice (ja više volim čašice). Posoliti ih i pustiti da odstoje, za to vreme pripremiti fil. U posudu staviti izdubljeno "meso" tikvica, 2 kašike maslinovog ulja, šunku, sir, jaje, kiselu pavlaku, biber, bosiljak, Začin C i sitno naseckan beli luk i sve izmešati. Napuniti tikvice filom i staviti u pleh preko papira za pečenje. Pokapati ih odozgore sa maslinovim uljem i peći 25-30 minuta na 200 °C u prethodno zagrejanoj rerni. Pred kraj pečenja posuti odozgore parmezanom.
Saveti
Idealno lagano jelo kada ne znate šta bi ste za ručak a ne ide vam se u nabavku, jer možete iskoristiti ono što imate u kuhinji. U fil mogu ići i drugi sastojci koje zateknete u kuhinji/frižideru.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.