Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaTIKVICE SA PROSOM
Krompir ogulite pa ga zajedno sa tikvicama isecite na tanke šnite i malo posolite.
Na ulju dinstajte sitno iseckani luk,dodajte paradajz, šećer, kašičicu bosiljka,; kašiku začina od sušenog povrća,peršunov list i kad to malo prodinstate dodajte proso pa sve zajedno dinstajte petnaestak minuta uz dodavanje vode.
Posudu za pripremanje premažite uljem i u nju složite red tikvica,preko toga jedan deo pardajza, zatim krompir, pa ponovo paradajz i završite sa tikvicama.U pola litre vode stavite jednu kašiku zaćina od sušenog povrća i to prelite preko tikvica.
Pecite na 250 stepeni i kad tikvice budu gotove umutite dva jajeta sa mlekom pa prelijte preko tikvica i još par minuta pecite ..
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.