|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Tolstolobik sa pirinčem
Veoma ukusno jelo,za ljubitelje ribljih specijaliteta
Kuvar: mila83
Vrsta jela: Jela od ribe i morskih plodova
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1,5 h
Težina pripreme: 3/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jela

Ribu očistiti i iseći na komade širine oko 3 cm.Utrljati u svaki komad soli i ostaviti sat vremena da se so prožme kroz meso. Izmešati integralno pšenično brašno sa mlevenom paprikom i susamom. Uvaljati filete sa svih strana u brašno i pržiti na vrelom ulju. Ispečenu ribu stavljati na papirne salvete kako bi se upila suvišna masnoća. Posebno skuvati pirinač i ocediti.Na malo ulja propržiti iseckan mlad luk,kada omekša dodati kuvani pirinač,posoliti i začiniti začinom C po ukusu.Služiti kao prilog uz ribu.Služiti toplo. Prijatno!

Saveti
Uz ovo jelo odlično ide zelena salata ili paradajz.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here