Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ko kaze da zimi ne ide sladoled? Unesite malo maste, i napravite drugaciju varijantu omiljenog letnjeg, a sada i zimskog, uzitka.
Kuvar:mama Jo Vrsta jela:Deserti Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:30 min Težina pripreme:2/5 Broj osoba:6
(br. glasova 10)
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
List oblande uvijte u vlaznu krpu da smeksa a potom icecite na pravougaonike od kojih cete napraviti tocir.
Izmesajte puter i ser u prahu dobro, a zatim dodajte i orahe i keks, kao i cedevitu i napravite smesu kao za cake pops.
Urolajte u delice oblande i stavite da stoji na pregibima kako bi se ,,zalepili,,
Ostaviti u frizideru nekoliko sati. Ili u zamrzivacu oko pola sata.
UKRASAVANJE
Cokoladu istopite u mikrotalasnoj i kasicicom stavljajte preko sladoleda a potom umocite u seckane orahe.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.