Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Iva6 Vrsta jela:Jela od mesa Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:1 h Težina pripreme:2/5 Broj osoba:4
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jelaSNICLE
Snicle izlupati cekicem pa ih dinstati na tihoj vatri.Gotove snicle izvaditi iz masnoce,pa na istoj masnoci proprziti sitno seckan beli luk.Dodati paradajz pire i alevu papriku.Vratiti snicle i preliti ih
skuvanom supom da ogreznu.Kuvati jos par minuta pa skloniti sa sporeta.
SAMPINJONI
Sampinjone ocistiti,izvaditi drske,zaciniti i napuniti rendanim kackavaljem.Peci 20-ak minuta na 200 stepeni.
PIRE
Krompir skuvati u posoljenoj vodi,zatim ga ispasirati sa mlekom i margarinom.
Servirati snicle sa sampinjonima i pire krompirom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.