|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

SASTOJCI
500 gr kora
3 jaja
3 kas secera
1 solja ulja
1/2 solje griza
1 solja jogurta
1 kesica prasak za pecivo
1 litra mlijeka
9 Kasika secera
3 Kom Pudinga Vanilije

OZNAKE (pronađi slične recepte)
Vanil strudla
Za prste polizati
Kuvar: Admin
Vrsta jela: Deserti
Posebnosti: Pogodno za malu decu
Vreme pripreme: 30 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 6
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jela
SASTOJCI
Vanil-krem strudla Priprema 1 Najpre skuvati puding u mleku i ostaviti da se malo prohladi (ne sasvim) uz povremeno mesanje kako se ne bi stvorila korica. Umutiti belanca sa secerom, dodati zumanca, ulje, griz, prasak za pecivo i jogurt. Prebrojati koliko imate kora i podeliti ih na cetiri dela, tako da dobijemo cetiri strudle. Ja sam slagala po cetiri kore (u pakovanju ih je bilo 16) Slagati kore - na prve tri staviti po tri, cetiri kasike prvog fila a na cetvrtu koru staviti topao puding i urolati. Tako uraditi i sa preostalim korama. Strudle premazati ostatkom fila ili sa malo ulja i staviti u rernu da se ispeku, ja sam ih ispekla za manje od 15 minuta na 180 stepeni. Sacekati da se prohladi, pa iseci i posuti secerom u prahu.

Saveti
Strudla je prelepa kad je topla, a meni je jos lepsa kada se dobro ohladi jer me ukus podseca na krempitu. Brzo se priprema i moze doci u obzir i puding od cokolade ili nekog drugog ukusa, na primer karamel ili ko sta voli ;)


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here