|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
vekna od tunjevine
za ljubitelje ribe
Kuvar: snezap
Vrsta jela: Jela od ribe i morskih plodova
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1 h
Težina pripreme: 2/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 3)
Uputstvo za pripremu jela
SASTOJCI
Pomešati brašno i prašak za pecivo. Dodati jaja i mutiti dok se masa ne ujednači. Polako ulivati mleko, sve vreme muteći, a zatim dodati ulje. Na kraju dodati izdrobljenu tunjevinu i sir. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Masu sipati u namašćenu modlu za hleb. Peći u zagrejanoj rerni na 200°C oko 40 minuta. Servirati toplo

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here