|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Vermut torta
Vrlo kremasta i ukusna tortica !
Kuvar: aleksandrici
Vrsta jela: Torte
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1,5 h
Težina pripreme: 3/5
Broj osoba: 35
(br. glasova 9)
Uputstvo za pripremu jela
POTREBNO ZA KORU X4 :
Umutiti belanca u čvrst šam pa postepeno dodajte šećer.Kad se lepo umuti smanjiti mikser padodati kakao,prezle,plazmu i prašak za pecivo.Sjediniti pa sipati u pleh koga ste obližili pairom za pečenje.Peći na 200 C oko 10 minuta.Umutiti još 3 identične kore.Ohladiti. Za fil je potrebno da žumanca i jaja umutite penasto.Dodajte šećer i mutite dok se masa ne udvostruči.Skuvajte fil na pari i ohladite. Margarin umutite penasto pa dodajte hladan fil.Sve izmiksati pa dodati mlevenu plazmu,kiselu pavlaku i iseckane čokolade (crnu i belu). Krem šlag umutite sa muneralnom vodom .

POTREBNO ZA FIL :
Filovati : kora,žuti fil,šlag,kora... Dekorisati po želji. Uživati u divnom ukusu. Prijatno !

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here