Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Priprema
Oprati višnje pa staviti u flašu zajedno sa šećerom.Naliti sa mekom rakijom dobro zatvoriti i ostaviti na neko tamno mesto da odstoji. Povremeno svaku flašu protresti da bi se šećer istopio.
Savet:Višnjevača posle dva meseca može da se koristi. Ja ne vadim višnje, meni višnje stoje u flaši i do dve godine ili dok se liker ne popije, onda se višnje pojedu. Što duže višnje stoje u rakiji liker je tamniji i veoma lepe boje.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.