Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Iva6 Vrsta jela:Ostala jela Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:30 min Težina pripreme:2/5 Broj osoba:3
(br. glasova 5)
Uputstvo za pripremu jela
Beli luk iseckati na tanke listice.Zagrejati margarin pa dodati
so,biber i kari.Kad se potpuno otopi,dodati beli luk pa zagrejati
smesu da se pojavi pena i dodati limunov sok i sitno seckan
persun.Svaku krisku tost hleba premazati i redjati ih u pleh oblozen
papirom za pecenje.Po zelji posuti malo rendanog kackavalja.Prekriti
alu folijom i peci 10 min na 200 stepeni, zatim skinuti foliju i peci
jos 5 minuta na 250 stepeni.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.