Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Sir izdrobiti, peršun naseckati, dodati pavlaku, jaja i sve pomešati.
Paprike očistiti i puniti smesom. Smese bi trebalo da ostane. U ostatak smese dodati malo ulja.
Krompir očistiti i iseći na četvrtine (ili komade po želji ako je veći krompir).
Isečeni krompir umešati u ostatak smese.
Pleh premazati uljem, poređati paprike, a oko dodati krompir umešan u smesu.
Rernu zagrejati na 220°C i peći dok se krompir ne ispeče.
Saveti
Najbolje je praviti u đuveč/kikiri tepsiji. Ja to nemam, pekla sam u običnoj tepsiji. Malo pokrila folijom, pa posle pola sata sklonila foliju i pekla još nekih pola sata.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.