Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Nakon sto vam je od dorucka preostalo przenica, a hladne nisu lepe za jelo, ovaj recept je pun pogodak
Kuvar:Filadendronka Vrsta jela:Hleb Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:15 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:4
(br. glasova 8)
Uputstvo za pripremu jela
Na hladne przenice staviti list sunke, premazati kecapom i na vrh narendati kackavalj. Takodje preko sunke moze da se stavi grilovan luk koji daje posebnu aromu. Ubaciti u rernu na 10-ak minuta dok se kackavalj i ostali sastojci lepo stope.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.