|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Zdrava bonžita (posna na vodi)
Mnogo dobra i ukusna! Uvek plane!
Uputstvo za pripremu jela
OSNOVNA SMESA
Jako je važno da urme budu iz rinfuza, meke, sočne. To nikako nisu one u duguljastom pakovanju, suve, smežurane, nikakve. Očistite ih od koštica i stavite u multipraktik, dodajte vodu i proradite dobro, dobije se kao ređi pekmez! Lešnike obavezno prepecite, oljuštite od kožica i sameljite. Istresite urme u neku plastičnu posudu, dodajte lešnike, pahuljice, susam, sok od limuna i zamesite. Ako vam se čini mekano dodajte još malo pahuljica, zavisi kakve su vam urme. Ja sam koristila neke iz Tunisa, eno ih u slikama. Masu razvucite na neku tacnicu, i ostavite u frižider da se stegne.

DOMAĆA NUTELLA ZA GLAZURU
Urme očistite od koštica, ubacite u multipraktik, zajedno sa avokadom i kakaom i proradite. Premažite preko osnovne smese! Ako nije post na vodi, dodajte kokosovo ulje!

Saveti
Ako su urme dobre, nema potrebe za dodavanjem bilo kakvog sladila, ako baš volite jako slatko, dodajte meda! Uživajte!


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here