Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI:
Priprema: U serpi sipati ulje pa dodati sitno iseckan beli i crni luk i iseckanu sargarepu.
Sve zajedno staviti na vatru i proprziti.
Za to vreme boraniju staviti u drugu serpu i kratko je prokuvati.
Junece meso iseckati na kockice pa zajedno sa lukom proprziti uz stalno mesanje dok meso ne porumeni.
Kada meso pocne da rumeni.dodati brasno sok od paradajza i iseckan paradajz i alevu papriku.
Naliti vodu i dodati prokuvanu boraniju.
Dodati lovorov list,vegetu,so i biber po ukusu,iseckan persun
Sve dobro promesati,poklopiti i kuvati na tihoj vatri oko sat vremena uz povremeno mesanje.
Gotovu corbu servirati dok je topla
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.