|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

100 zvezdica Baby kalendara za 2019. godinu!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 6.12.2018
Šta to Ringeraju obasjava divnim sjajem? To su naše blistave zvezdice! Ne jedna ili dve, već njih 100! Pred nama je 100 fotografija dečice sa najvećim brojem glasova koje ste vi dali tokom takmičenja "Zvezda baby kalendara za 2019. godinu"!

image
/11


 

Dragi roditelji, bake, deke, tetke, ujke, stričevi…

Vaše glasanje  je završeno!

 

100 zvezdica odabranih na osnovu vaših glasova je tu!

Sada je na redu težak posao naše stručne komisije – da među tih 100 zvezdica izabere 12 za „Zvezdu baby kalendara za 2019. godinu!"

 

Nakon odluke naše stručne komisije, prvu, januarsku Zvezdu ćemo objaviti 9. decembra u večernjim satima zatim svakog sledećeg dana po još jednu Zvezdu baby kalendara za 2019. godinu.


Dakle, od 9. do 20. decembra svake večeri će na Ringeraji zasijati po jedna Zvezda takmičarskog neba za "Zvezdu baby kalendara za 2019.godinu"!

 


POGLEDAJTE GALERIJU SA PRVIH 100 ZVEZDICA IZABRANIH VAŠIM GLASOVIMA!

 

 


Glasanje Ringerajaca je bilo više nego uzbudljivo. Broj glasova, navijanje, učestvovanje… Malo je reći da smo oduševljeni, pogotovo time što je ove godine oboren i dosadašnji rekord, i po pitanju prijava i po pitanju broja glasova!

Drago nam je da je tok glasanja bio propraćen i lepim komentarima svih vas a verujemo da će vaša diskusija biti još zanimljivija dok budete čekali objavu prve, januarske zvezdice...

 

Neke zanimljive činjenice vezano za dosadašnje učestvovanje i glasanje! 

  • Poslali ste nam preko 1500 fotografija, dok se u galeriji našlo 1230.
  • Preko 1000 fotografija koje krase našu galeriju su u skladu sa pravilnikom, međutim, smo stavili i one koje nisu potpuno u skladu sa pravilnikom ali su prosto predivne. Preostale fotografije nismo mogli svrstati u album iz razloga kao što su: fotografije dece državljana Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, zatim fotografije u kojima se nalaze sadržaji koji nisu adekvatni na internetu (npr. vidne genitalije i sl.)
  • Primetili smo da su najbrojnija ženska imena: Maša, Lena, Dunja, Milica, Iva ... a muška imena:  Lazar, Luka, Aleksa, Nikola, Vuk ...
  • Najviše glasova za jednu fotografiju je dobio Luka, čak 544! A fotografija pod brojem 100 je imala 65 glasa!

 

 

Komisiju koja će izabrati zvezdice za svaki mesec čine:


  • Rade Stojković - Direktor i glavni urednik časopisa Bebin izbor

  • Nikola Ristović - Profesionalni fotograf

 

Da ponovimo još jednom: Nakon odluke o izboru naše stručne komisije, prvu, januarsku Zvezdu ćemo objaviti 9. decembra u večernjim satima a svakog sledećeg dana zaključno sa 20. decembrom, po još jednu Zvezdu baby kalendara za 2019. godinu, dok nam kalendar ne bude potpun!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Mart!
Zimi se nazire kraj, a sunce nam osmeh daruje na dar.U martu je zvezda ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Fe...
Hladni dani su još uvek tu, a ove okice pune smeha neka vas zagreju! Zvezda za mesec februar je ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Ja...
Započnimo sa predstavljanjem zvezdica zvezdanog Ringerajinog neba!!! Sjajna zvezda meseca januara je ...
2
100 zvezdica!!!
Najlepše zvezdano nebo je tu!! Prvih 100 fotografija sa najvećim brojem glasova tokom takmičenja "Zvezda baby kalenda...
2





Decembarska zvezda baby kalendara za 2019....
Zvezda baby kalendara za decembar, u mesecu darova pravi je dar, kad se sklonimo od ledenog vetra,i pokrenemo unutrašnji...
Majska zvezda baby kalendara za 2019. godinu!
Jasna i čista poput majske ruže, dane pune sunca donosi majska zvezda baby kalendara za 2019. Godinu!



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here