|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Da li se i tvoje dete otkriva noću?

Mama Suzana, 22.1.2020
Da li je deci noću hladno ili toplo? Šta im obući i čime ih pokriti? Kako da se ne preznoje, otkriju, prehlade?

image
/11


 

A kada imate nemirnog spavača pa se desi da dobijete još jednog takvog, tj. jednu takvu, iz prve ruke vam kažem, teeeško ćete se naspavati. Bar ja nisam.


Nakon rođenja bebe, spontano smo napravili podelu stana što se tiče spavanja. Sinak je stariji, i spava sa tajom u jednoj sobi, dok je bebana sa mnom.
On, večiti nemirko u snu, mučio me najpre, nespavalica jedna, do svoje 2,5 godine, kada mi je priuštio prvu prospavanu noć. Ali avaj, prerano se obradovah, jer iako je počeo da spava, počeo je i jako nemirno da spava. To se vrti, okreće, glava čas ovde, noge tamo, pa vamo, nikada se probudio nije tamo gde je izaspao. Pričaju ljudi, i tata mu je bio takav kao mali ... U par minuta u stanju je da se ispremešta po svim stranama kreveta. A već u prvom minutu ćebe, jorgan, šta god je na njemu, bap, nema ga više, spalo, a on nepokriven. Hladno mi samo kad ga pogledam, stresem se svaki put. I tako ja opet upadoh u fazu neprospavanih noći, jer malo, malo pa ustajem, obilazim po sobama i pokrivam. A beba, za razliku od brata, ona je, pa recimo, spavalica. ALI, i ona nemirna, džabe, spava i mesečari po krevetu.

 

Kad beba spava, puno sanja,
svu noć leptire i ptice juri.
Da poraste beba žuri,
po krevetiću snove ganja.
A šta mama brižna radi?
Pokriva je u sred snova,
nad njom brine,
stalno strepi, kol'ko li će zima ova!

Bebin San


Došla nam zima, jes da i nije neka, ali opet, kada se otkriju...Šta uraditi, kako rešiti ..mozgaj mama... Imali smo nekakve džakove, ali slaba vajda, budio se, sputavali ga u snu, pa cvili, svlači.  Sa ćebićima, ako ih pokrijem, ušuškam, oznoje se za čas, pa im vruće, zbace sa sebe sve, i eto nas u Domu Zdravlja, redovni ispred sobe 35. Ajde mozgaj mama, mozgaj ..I baš tih dana, paf, na FB, pojavi se jedna fotka, reklamica, pomislih, mogli bi da probamo. Šta da vam kažem, otkrovenje. Moram da ih ishvalim, iskreno, pa zato čujte i počujte, ne samo mene, nego i druge mame koje su pronašle pravu stvar za miran san svojih mališana.

 


 

Ove predivne vreće, zovu se BEBIN SAN, iako odmah da vam kažem nisu samo za bebe već i za starije klince i klinceze, zapravo za sve uzraste, a naćićete ih lako na Facebook-u.
Radi se o revolucionarnim pametnim vrećama za spavanje sa odvojenim nogavicama za mirne snove vas i vaših mališana.
Za razliku od klasičnih džak vreća za spavanje koje deca ne vole jer su im noge sputane, imaju osećaj skučenosti i koje se obmotavaju oko njih i zatežu ih kada se okreću, Bebinsan vreće su tople, vazdušasto meke, lagane, komotne i nežno udobne. Deca u njima imaju osećaj nesputane slobode i upravo zbog toga se sa novom Bebinsan vrećom za spavanje, spava bez prekida i do sat vremena duže svaku noć ( i više od toga ako su deca spavala baš nemirno, kao ovi moji). U pitanju su jedine vreće za spavanje koje deca zaista rado nose i koje prosto obožavaju! Rade se u raznim, jako lepim dezenima, pa dozvolite mališanima da baš oni izaberu svoju omiljeni. A onda, videćete taj osmeh i oduševljenje kada stigne vreća, baš ona vreća koju su odabrali, a stiže jako brzo, i tu dajem još jedan veliki + za divne ljude koji čine BEBIN SAN.

 

Upišite se i vi u klub 100% zadovoljnih mama i tata koji su problem otkrivanja trajno rešili i sada spavaju mirno znajući da su mališani sigurni i da se neće otkriti tokom noći. Pridružite se nama, naspavanim roditeljima!

 

POSETITE https://www.facebook.com/bebinsan/

ILI

POZOVITE 063 71 7777 6



PROČITAJTE ISKUSTVA RODITELJA -->> https://www.facebook.com/pg/bebinsan/reviews/


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Hoćete li oboje drugo dete?
Kada vidite roditelje koji u naručju nose jedno dete, a za ruku drže još jedno ili dvoje, sigurno ćete se raznežiti i po...
19
Tolika devojčura, a hoće da se nosa...
Lekcije života nude nam se na svakom ćošku ovog našeg pulsirajućeg grada. Ipak, ponekad je potrebno zastati i "pročitat...
5
Pepeljuga, svemajke i kašice od brokula
Uvijek su mi vadile živce žene koje smo u raji prozvale svemajke. To su one žene što postavši majkom su se nekako osjeti...
3
Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...
3





Vulkan - u susret Osmom martu
U duhu ovih promena, u susret Osmom martu, Međunarodnom danu žena, Vulkan izdavaštvo pripremilo je nekoliko izuzetnih na...
Domaći film "SUNCE MAMINO" u biosk...
Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno ...



Click Here