|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Domaći film "SUNCE MAMINO" započeo je svoj bioskopski život!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 18.2.2024
Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno je prikazana i u Novom Sadu i Nišu, a potom započela svoj bioskopski život.

image
Pred publikom su se sa bine poklonili nosioci vodećih uloga, kao i svi zaslužni za uspeh ove filmske priče. Foto: Filip Olćan
/11


U centru Beograda, u mts Dvorani 13. februara održana je premijera domaćeg filma "Sunce mamino" reditelja i scenariste Koste Đorđevića. U punoj bioskopskoj sali Dvorane prolomio se aplauzom namenjen autorsko-glumačkoj ekipi filma, posebno našim glumcima mlađe generacije, nosiocima vodećih uloga: Pavlu Čemerikiću, Alisi Radaković i Denisu Muriću.


Pred publikom sa bine su se poklonili i glumci Pavle Mensur i Tomislav Trifunović, kao i svi zaslužni za uspeh ove filmske priče koja nosi epitet tople tinejdžerske ljubavne komedije upakovane u ozbiljnu porodičnu dramu.


Priča "Sunce mamino" prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodinjeg Relju (Pavle Čemerikić) koji svoje usamljeno leto provodi tumarajući dvorištima i krovovima Beograda i jedino što ga stvarno vozi, gotovo do opsednutosti, je želja da smuva Anu (Alisa Radaković). U trenucima kada mu umire baka, njegova anksiozna i distancirana mama Olga (Branka Katić) odbija da joj, zbog njihovog međusobno lošeg odnosa organizuje sahranu. Krijući od Olge, Relja se sam upušta u organizaciju babine sahrane, verujući da će tako konačno osvojiti Anu. Dok manevriše između ljubavi i smrti, pokrenuće čitav niz događaja, nerazjašnjenih odnosa i emocija.

 

Sunce mamino

Pavle Čemerikić i Alisa Radaković; Foto: Filip Olćan


Podsetimo film "Sunce mamino" svetsku premijeru imao je na Međunarodnom filmskom festivalu u Talinu.


Nakon Beograda, film je prikazan i u Novom Sadu 14. februara u bioskopu Arena Cineplex, a potom 16.2. u Nišu, u bioskopu Cine Grand Delta Planet kada je i zaživeo na reperotaru ostalih domaćih bioskopa.
 


U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER FILMA "SUNCE MAMINO" 



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Brutalno iskrena poruka o ženama koje ne r...
Umorna od stalnog slušanja fraze - šta radiš po ceo dan?, blogerka Rišel Kastlberi odlučila je da napiše status za sve m...
6
Deco srećan vam praznik - danas je Vrbica!
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas praznik Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu, uspomenu na poslednje čudo Hr...
5
Kako se živi bez majke? Teško. Ali neko i ...
Kako se živi bez srca ispod kojeg si disala i rasla prije ovog nepredvidivog svijeta.
4
5 pravila za savršene vaskršnje praznike
Da li ste suzdržani prema zapadnoj tradiciji i lovu na jaja, koji nemaju veze sa našom uskršnjom tradicijom? Zaboravite ...
4





“DUEL 1 dinar"- podrška za samohrane m...
Beograd, 7. mart 2024. - U prijatnom okruženju, kompanija Beohemija, koja posluje u okviru češkog CE Industries holdinga...
POBEDNICI u IMMUNOKIND nagradnom konkursu!
Hvala svima na učešču u IMMUNOKIND nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih IMMUNOKIND paketa.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here