|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Eucerin nega-odgovor na nove potrebe naše kože

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.11.2020
Deo naše svakodnevice u poslednjih nekoliko meseci su nove navike, koje utiču kako na naš način života, tako i na potrebe naše kože.

image
Eucerin® nega: ODGOVOR NA NOVE POTREBE NAŠE KOŽE
/11


 

Nošenje maski, koje se pokazalo kao veoma važan faktor zaštite, stvara toplu i vlažnu sredinu zbog koje se koža više znoji, isušuje i postaje sklona iritacijama i upalama. Zbog toga se, posebno na područjima oko nosa, usta i na bradi, može javiti peckanje i crvenilo.Takođe, zbog čestog dodirivanja lica i sredine koja ne pogoduje masnoj i problematičnoj koži, mogu se pojaviti ili intezivirati akne i bubuljice. Prema iskustvu mnogih ljudi, zbog vezica za pričvršćivanje maski, slični problemi pojavljuju se i oko ušiju i na rubu kose.

Zahvaljujući iskustvu i ekspertizi dugoj 120 godina u saradnji sa dermatolozima i farmaceutima širom sveta, formulacije Eucerin® preparata izlaze u susret novim potrebama naše kože i nude rešenja za preventivnu negu, kao i negu neophodnu za oporavak i održavanje njenog zdravlja i lepote.


Umirenje i nega za osetljivu kožu koja svrbi, pecka i sklona je iritacijama:

Za umirenje simptoma osetljive kože veoma je važna upotreba adekvatnih preparata za negu, ali i čišćenje. Zato rutinu nege, ujutru i uveče, sada započnite sa Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] Micelarnom penom, prvom micelarnom penom koja u jednom koraku kombinuje izrazito blage komponente za čišćenje i hijaluronsku kiselinu za dodatnu hidrataciju kože.


 

 

 

 

Nakon čišćenja na lice nanesite jednu od krema iz Eucerin®UltraSENSITIVE linije, za suvu ili normalnu i mešovitu kožu lica. Ove kreme su specijalno razvijene za negu preosetljive kože, imaju laganu i prijatnu teksturu, a sadrže SymSitive, sastojak koji ciljano deluje na uzročnike pojačane reaktivnosti kože. Pored umirenja simptoma vreline, peckanja i svraba, ove kreme pružiće vašoj koži dugotrajan osećaj ishranjenosti i hidriranosti. 

 

 

 

 

 

Ukoliko su simptomi osetljivosti praćeni crvenilom, olakšanje i adekvatnu negu pružiće Eucerin®AntiREDNESS dnevna i noćna krema, koja pored SymSitive sastojka sadrži i likokalkon A, te pored trenutnog umirenja ublažava crvenilo.

 

 

 

 

 

 

 

Rešenje za izazove problematične kože sklone aknama:

Jedan od najvažnijih uslova sprečavanja pojave akni i bubuljica, čak i u redovnim uslovima, jeste temeljno čišćenje mlakom vodom uz blaga sredstva to jest specijalno formulisane preparate. Čišćenje kože je izuzetno važno - uveče kako bi se odstranili višak šminke i nečistoće koje su se nakupile u toku dana, a ujutro kako bi se uklonio sebum koji je koža izlučila tokom noći. Zato u svoju jutarnju i večernju rutinu sada uvrstite Eucerin® DERMOPURE Gel za čišćenje kože, koji ne sadrži sapune i parfeme, a pogodan je za upotrebu i za osobe koje imaju osetljivu kožu. Pakovanje od 400ml sa pumpicom olakšaće vam proces redovnog čišćenja kože.

 

 

 

 

 

 

Za prekrivanje i isušivanje bubuljica, idealan je Eucerin® DERMOPURE Korektor koji se nanosi ciljano na pogođena područja i ne zahteva dodirivanje lica. Zahvaljujući bisabololu ovaj preparat dodatno umiruje kožu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Regeneraciju i umirenje vašoj koži tokom noći obezbediće Eucerin® DERMOPURE Regenerativni tretman, preparat bogat efikasnim, ali ne agresivnim, sastojcima. Eucerin® DERMOPURE Regenerativni tretman istovremeno deluju kao blagi piling, to jest uklanjaju sloj mrtvih ćelija sa površine kože čime se podstiče objavljanje kože. Tokom upotrebe izbegavajte kontakt sa sluzokožom i očima. 

 

 

 

 

 

 

 

SOS REŠENJA:

·       Česta posledica novih navika su ispucale i osetljive usne. Zato je važno da stalno uz sebe imate Eucerin®Aquaphor SOS Balsam za usne koji će im u roku od 60 sekundi pružiti oporavak, ali i dugotrajnu zaštitu i negu.

 

 

 

 


·     Osećate da tokom dana vaša koža posustaje u borbi da zadrži hidriranost i svežinu jer je nove navike stavljaju pred dodatne izazove? Neka vam pri ruci, na radnom stolu ili u torbi, uvek  bude Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej. Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola u formulaciji ovog preparata omogućava aktiviranje prirodnih mehanizama hidratacije kože. Zahvaljujući tome odmah joj se vraća zdrav izgled i blistavost, dugo ostaje hidrirana i postaje nežna na dodir. Prednost ovog preparata je što ga možete koristiti i dok se krećete, a tokom upotrebe nema potrebe za dodirivanjem lica.

 

 

 

 

INFO PLUS:

U okviru Eucerin®promocija, uz kupovinu Eucerin® preparata u iznosu preko 1.000 dinara, sada vas kao poklon očekuje komplementarni preparat. O datumima Eucerin® promocija informišite se u najbližoj apoteci ili na sajtu www.eucerin.rs u rubrici Kupite pametno.

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

OBRADUJTE SVOJU KOŽU DODATNOM NEGOM I ZAŠ...
Izlazeći u susret svojim korisnicima, Eucerin® je do 30. juna pripremio niz pogodnosti prilikom kupovine preparata za re...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...
Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...



Anketa

porodiliste
icika26

gde ste se porodile (beograd) najbolja bolnica po vasim iskustvima

narodni front (32%)

visegradska (25%)

zemun (5%)

gradska bolnica (15%)

dragisa misovic (24%)


Ukupan broj glasova: 126

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here