|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Hotel MONS ZLATIBOR - moj predlog za savršen porodični odmor

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 14.3.2017
Na 300 metara lagane šetnje od jezera, blizu crkve, u najlepšem delu Zlatibora, nalazi se upakovani raj - MONS, nov moderan hotel, do najsitnijih detalja osmišljen na način prilagođen porodicama. Imala sam osećaj kao da mi je neko pročitao misli i sve želje za savršen odmor pretočio u stvarnost. NE PRETERUJEM. A ne preteruje ni ocena (9,6) na www.booking.com - jer je i više nego zaslužena, što dokazuje i veliki broj recenzija zadovoljnih posetioca kako na booking-u tako i na tripadvisor-u.

image
/121


 

Kada smo braća i ja bili klinci, Zlatibor je predstavljao nezaobilaznu stanicu u putešestvijama moje porodice. Spakujemo se svi u našeg Fokija (bubu) pa put pod točkove. Nakon 3 sata vožnje od Beograda sva čula bi nam eksplodirala od mirisa borova i pejzaža, istraživali smo skrivene kutke, šetali međ stablima, kupali se u jezeru nebrojeno puta.

Od tada, prošlo je 25 godina i, iako više puta u godini prođem pored Zlatibora, put me svih ovih godina nije naveo da se popnem gore i prisetim nekih davnih staza kojima sam nekada gazila. Sve do sada.

Februar 2017. pružio mi je priliku da oživim neke stare slike, te se tako moja mala porodica pred sam kraj ove zime obrela na Zlatiboru. Danima pred put, cupkali smo u Beogradu, u svoj njegovoj kolotečni i našim obavezama, maštajući o odmoru koji nas čeka, potajno se nadajući da će sneg da padne baš kada odvežemo sidro. Nadali smo se da nismo okasnili i da zima samo nas čeka, kako bi je udahnuli punim plućima, tamo, na Zlatiboru. I...čekala nas je :)


Roditelji znaju koliko znači (makar i na par dana) beg od čišćenja, kuvanja i drugih svakodnevnih obaveza. Sve smo to namerno zaboravili u Beogradu i prepustili se čarima Zlatibora i sjajnog Hotela MONS ZLATIBOR.


Mons



Na 300 metara lagane šetnje od jezera, blizu crkve, u najlepšem delu Zlatibora, nalazi se upakovani raj - MONS, nov moderan hotel, do najsitnijih detalja osmišljen na način prilagođen porodicama. Imala sam osećaj kao da mi je neko pročitao misli i sve želje za savršen odmor pretočio u stvarnost. NE PRETERUJEM. A ne preteruje ni ocena (9,6) na www.booking.com - jer je i više nego zaslužena, što dokazuje i veliki broj recenzija zadovoljnih posetioca kako na booking-u tako i na tripadvisor-u.


Na prijemu, goste dočekuje ljubazno osoblje hotela - Jelena, Nemanja, Danijela, Marko, Marija...mladi porodični ljudi, svi sa prefinjenim osećajem za decu. Za svako dete u hotelu imali su osmeh, lepu reč, fin gest, šolju ukusnog čokoladnog mleka (hvala Nemanja!) ili pak tanjir sa Miki Mausom iz koga se lepše ručkaju zlatiborski specijaliteti :)
Svojom posvećenošću gostu, trudom i ljubaznošću doprineli su da maksimalno uživamo u odmoru, a svojim ponašanjem uverili nas da je ovaj svet i dalje jedno lepo mesto.


Mons



Apartman u kome smo bili smešteni nalazi se na 2. spratu hotela i sastoji se iz dnevnog boravka i spavaće sobe opremljenim po visokim standardima svim neophodnim inventarom - LCD TV u svakoj od soba (mogu se gledati i crtaći i utakmica u isto vreme, dok mama radi na računaru - wireless internet je savršen), udobni francuski ležaj u spavaćoj sobi, krevet na razvlačenje u dnevnom boravku, kompletno opremljena kuhinja, moderno kupatilo opremljeno tečnim sapunom, kupkom, šamponom, fenom, setom za higijenu. Tu su i bade mantili, papuče pa i vaga ukoliko zatreba. Smeštaj je savršeno čist i topao (temperaturu sami podešavate prema želji, putem daljinskog kontrolera na zidu), nameštaj nov i udoban, enterijer predivno uređen. Naravno, na zahtev se može ukoliko je potrebno, dobiti i dečiji krevetac. Prostrani balkon sa garniturom za sedenje pruža divan pogled, a na krevetima su nas po dolasku sačekali i fino upakovani Mons paketići iznenađenja, kojima se mama najviše obradovala ;) Enterijer, a i eksterijer odaju utisak elegancije, stručnosti i posvećenosti svakom detalju.


Mons


Restoran je u prizemlju i gostima nudi doručak (07:30-10:30) sa specijalitetima zlatiborskog kraja poput kajmaka, sira, pršute, voća, povrća, pite, proje ... i večeru (17:30-20:30) na bazi švedskog stola u okviru koje možete izabrati čorbu, roštilj, grilovano povrće, pomfrit, salate ... Hrana je vrlo ukusna, sveža i raznovrsna, ovo poslednje je posebno važno ukoliko, kao mi, imate malog probirljivca. U toku obroka možete se poslužiti i vodom, sokom od narandže ili jabuke, a tokom doručka još i kafom, mlekom ili jogurtom. U okviru oba obroka imate i bogat izbor poslastica, od divnih domaćih marmelada, preko kremastih torti do čokoladnih mafina. Na meniju ima i posne hrane, a primetila sam i da su specijalni obroci prepremani jednoj preslatkoj devojčici koja je alergična na proteine kravljeg mleka. U MONS-u ništa ne prepuštaju slučaju i gost je na prvom mestu.


Mom trogodišnjaku, omiljeni kutak hotela, pogađate - bila je igraonica. Što zbog lepog i čistog prostora sa dosta zanimacija, što zbog razigrane atmosfere koja nije prestajala tokom našeg boravka, zahvaljujući velikom broju gostiju, pre svega porodica sa mališanima. Igraonica je bila posebno vesela kada jedan super deka zakorači u nju sa svojim unukom Lazom. Igri i smeha tada nigde kraja! Imali smo baš fino društvance - pored Laze tu su bili i Aleksa, Ana, Dule i Aleksej i puno puno drugih divnih drugara. Preko dana, uživali smo u dugim šetnjama i otkrivanju novih kutaka Zlatibora (prva dva dana smo se i valjali u snegu, jer bilo ga je ihahaj, o daaa - pao je dan pred put, baš kako smo i poželeli) dok je ujutru, nakon doručka, kada mi roditelji na miru pijemo prvu kafu, a i predveče nakon večere, igraonica postajala mesto dešavanja na kome se ova vesela grupica mališana veselo zabavljala. 


Mons

Tu je takođe i zabava za stariju decu jer MONS je i njima prilagođen - na poslednjem spratu hotela nalazi se Fun zone sa stolom za stoni tenis, “Air hokejom” i “X-Box” konzolom. Zabava i druženje zagarantovani!



Za sve one koji žele da ostanu fit i u formi i na odmoru, na poslednjem spratu je fitnes centar opremljen najsavremenijim fitness spravama i rekvizitima.

 

Mons


A kako bi užitak bio potpun, gostima su na raspolaganju i usluge luksuznog SPA centra koji se nalazi u prizemlju i koji sadrži:

Slanu sobu
Parno kupatilo
Finsku aromatherapy saunu
Toplu klupu
Hidromasažnu kadu




Nakon 5 divno provedenih dana, rezimiraću:


  • MONS je postavio visoke standarde, sve odmore ubuduće poredićemo baš sa ovim
  • Pronašli smo svoj ušuškani porodični raj kome ćemo se rado vraćati




I zato je hotel MONS ZLATIBOR - moj predlog za savršen porodični odmor!


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Biti mama nije lako - kroz ilustracije
Pogledajte niz ilustracija majčinstva, koje pokazuju realne situacije sa kojima su mame suočene!
4
Drage devojčice, devojke, žene, sve ste iste!
Drage moje devojčice, devojke, žene
4
Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...
3
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
3





Hotel Sunce Sokobanja - dragulj kome se ra...
Okupan Suncem, Hotel Sunce je dragulj ušuškan u najlepšem delu Sokobanje, na obali reke Moravice. Okružen zelenilom i pr...
Budimlija Resort – mesto sa dušom
photo
Zamislite: budite se uz cvrkut ptica i tople zrake sunca, bez ijednog drugog zvuka da remeti prirodni mir… ustajete i od...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here