|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kako mi žene pravimo muškarce "nesposobnim"

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 26.3.2018
Glavna nastavnica škole za devojčice kaže da žene od svojih muževa prave decu ostavljajući im spisak stvari koje treba da urade.

image
/11


Kućne obaveze treba da rade oboje!

Viki Bingam je glavna nastavnica u "Saut Hempsted" srednjoj školi u Londonu, a mnoge majke kritikuje što same upravljaju domaćinstvom jer na taj način, kaže, stvaraju mit da su njihovi muževi nesposobni da neke obaveze urade sami.

"Znam mnogo žena koje svojim supruzima ostavljaju instrukcije kako da se brinu o deci, ako one nekim slučajem nisu kod kuće. Gledam ih kako odlučuju o svemu - kaputima, čarapama, kupanju i domaćim zadacima, pored poslova od kojih zarađuju", kaže ona.

Obavljanje kućnih obaveza i pamćenje važnih porodičnih datuma bi trebalo da budu odgovornosti koje supružnici dele, a ne da se sve svali na ženu, posebno ako ona uz to radi i pune smene na poslu, smatra Bingamova.

Viki, koja je inače udata i ima devetogodišnju ćerku, objašnjava da tim što majke ostavljaju beskrajne instrukcije svojim supruzima, deci daju pogrešan utisak da su domaćinstvo i kuća mesto gde žene "vladaju".

Njeno mišljenje naišlo je na dosta odobravanja na društvenim mrežama, gde je ljudi hvale što zagorava pravu jednakost među polovima.

"Divno je kada muškarac ima priliku da bude otac, umesto da bude zamena za majku", jedan je od komentara.

"Definitivno me ovo nateralo da pomislim - treba da dam svom suprugu više prostora da radi kućne i porodične obaveze", napisali su, uz pohvalu što Bingamova uči mlade devojke da se opuste i sa partnerom podele obaveze.


Izvor: mondo.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca
Beograd, 23. april 2024 – U godini kada proslavlja dve decenije poslovanja, dm drogerie markt kreirao je nove pogodnosti...
9
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
4
Šaljemo novogodišnje čestitke!
Nema većeg i lepšeg uzbuđenja od toga kad se otvara koverta i čita tih par redova sa najlepšim željama napisanih na ličn...
4
Mama je trčala maraton gurajući troje dece
ISTRČATI maraton nije nimalo jednostavno, no istrčati ga gurajući troje dece u kolicima ispred sebe pravi je izazov.
3





Kada mi noge pokleknu, ne stidi me se...
Donosimo vam pismo majke njenoj ćerki, koje svaki put izaziva iste emocije kod svih koji ga pročitaju.
Neka mi "razmaze" dete, pa šta!
Želim da i ona od svojih baka i deka, tetki, stričeva i ostalih dobija sve one stvari koje ne može da dobije od mene i o...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Dali Vam se svidja ime
vidra13

Izabela

Da (25%)

Ne (75%)


Ukupan broj glasova: 125

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here