|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kako negovati ruke i usne tokom zime?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 9.12.2018
Zavedi ga dodirima, osvoji ga poljupcima!

image
/11


Da, ovo bi mogao biti naš omiljeni slogan ove zime jer kraj godine nosi posebne čari sa sobom. Zagrljaje, dodire, pažnju… i najslađe poljupce. 

 

Toliko puta smo čuli da ruke odaju naše godine i način na koji brinemo o sebi. I istina je…

 

S obzirom da više ne nosimo laganu garderobu, te da su naši delovi tela manje izloženi spoljašnjim uticajima, koža ruku, a i lice su i dalje deo tela koji je potrebno dodatno negovati

Hladni dani uz manjak vlage u vazduhu idealni su za narušavanje kvaliteta kožne barijere.

 

Usled smanjene količine lipida, koji pored vode i ulja čine kožu, iritansi lakše prodiru, te shodno tome koža gubi vlagu, postaje suva, ispucala i sklona perutanju. Koliko je kožna barijera jaka, toliko je i sama koža spremna odupreti se hladnoći, suvom vazduhu koji je sve pristutniji s obzirom da je sezona grejanja.  S hladnijim vremenom lakše primećujemo njihovo isušivanje. Ovaj prelazan period do snežnih dana kada ćemo ih malo ušuškati rukavicama zapravo je najgori za njih, jer nisu posebno zaštićene od vetra, hladnoće ili zagađenosti.

 

Pravila nege tela potrebno je prilagoditi svakom godišnjem dobu, pa je ovoga puta NUXE izbor Rêve de Miel® linije (franc. San o medu).

Iz ove slasne linije proizvoda na bazi meda, namenjene suvoj i osetljivoj koži, svojom neodoljivom privlačnošću izdvojili su se savršeni proizvodi za negu usana i ruku koji su postali neizostavan deo kozmetičkih torbica mnogih žena širom sveta.

 

 

 

Prestižni francuski brend NUXE obradovaće Ringerajine dame sjajnim vrednim nagradama!


U periodu od 10.12. do 25.12.2018, NUXE poklanja za 3 Ringerajine dame po 1 Reve de Miel Medeni izuzetno hranljivi balzam za usne NOVA FORMULA!

Saznajte na koji način da osvojite nagradu OVDE

  

 


Kako prepoznati savršenu kremu za ruke?

 

Stručnjaci se slažu da savršena krema za ruke prvenstveno hidrira kožu obiljem vlage, hrani je dragocenim lipidima i podstiče njeno obnavljanje. Ujedno, ona štiti kožu od agresivnih spoljnih uticaja i sprečava prevremeno starenje kože.

 

Sve to, uz pomoć najsavršenijih sastojaka prirode, čini bogata NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte. Ova legendarna krema za ruke, sadrži obilje vitamina E i samo najslasnije prirodne sastojke koji deluju na hidrataciju, hranjenje, obnovu i zaštitu kože ruku tokom cele godine: hidratantni i obnavljajući med bagrema, hranljiva biljna ulja suncokreta, avokada, kokosa, argana, slatkog badema i nevena te nezamenljivi shea buter.

 

Vitamin E

 

Jedan od najvažnijih vitamina, vitamin E ili tokoferol, poznat i kao 'vitamin mladosti', izuzetno je moćan antioksidans koji deluje na intenzivnu zaštitu ćelija kože od prevremenog starenja.

 

Med bagrema

 

Još su drevne civilizacije Egipta i Kine prepoznale med kao jedan od najboljih saveznika za obnovu suve i oštećene kože. Bogat šećerima, med bagrema pomaže u obnavljanju i jačanju kožne barijere, te deluje intenzivno protiv dehidratacije.

 

Dragocena biljna ulja 

 

Ništa ne hrani kožu tako dobro kao bogata prirodna, biljna ulja. Zahvaljujući visokom udelu esencijalnih masnih kiselina, savršena su nega za suvu i oštećenu kožu.

 

Ulje suncokreta bogato je linoleinskom kiselinom koja poseduje snažno hidratantno, hranjivo i obnavljajuće delovanje pa ujedno podstiče prirodnu proizvodnju 3 glavne grupe lipida u koži.  

 

Ulje argana poreklom iz Maroka, sadrži čak 80% nezasićenih masnih kiselina koje obezbeđuju učinkovitost i deluju na obnavljanje lipida u koži.

 

 

Nezamenljivi shea buter

 

Već slavni shea buter (poznat i kao karite buter) izuzetno je bogat sastojcima poput nezasićenih masnih kiselina i vitamina, zbog čega u trenu umiruje i omekšava kožu, i uklanja osećaj zatezanja.

NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte

 

A kako nam pahulje kucaju na vrata obavezna nega barem 2 – 3 puta dnevno omiljenom NUXE Rêve de Miel® Kremom za ruke i nokte je MUST dnevnog rituala svake osobe. Ne zaboravite da ih nahranite pred spavanje uz obilje vitamina E, čuvenog vitamina mladosti, te najpoznatijeg antioksidansa koji usporava prevremeno starenje kože, kao i ostale najslađe prirodne sastojke koji deluju na hidrataciju, hranjenje, obnovu i zaštitu kože ruku tokom cele godine, sprečavajući nastanak zanoktica. Med bagrema garantuje dugotrajnu hidrataciju, hranljiva biljna ulja suncokreta, avokada, kokosa, argana, slatkog badema i nevena, kao i nezamenjivi shea buter koji štiti kožu od iritacija i omogućava joj trenutnu mekoću.

 

Cena: 790,00 rsd

 


Suve, ispucale i oštećene usne? Ili želite samo svakodnevnu negu? Jedan proizvod za celu porodicu?

 

Usne su deo tela koji je veoma izložen  svakodnevnim uticajima. Bilo da su velike letnje vrućine, ili zimska isušenost vazduha usne su uvek na ‘’udaru’’. Koža usana je fina i osetljiva. One ne sadrže lojne i znojne žlezde, što znači da nema sekrecije i usled toga nastaje suvoća usana odnosno gubitak vlage. Pored suvog osećaja usana kao posledica se javljaju – perutanje, bolne pukotine, a kasnije i bore. Da do navedenog ne bi došlo, neophodno je da se redovno koriste hidratantna sredstva za usne, čak i kao podloga za dekorativnu kozmetiku.

NUXE laboratorija je na jesen 2018. godine lansirala nešto novo, a drugačije. Nešto podjednako medeno, a još slasnije. Nešto, iako mnogi ne veruju da može bolje od dosadašnjeg, još savršenije i delotvornije.

 


 

Rêve de Miel® Medeni izuzetno hranljivi balzam za usne sa dodatkom propolisa...

 Rêve de Miel® Medeni izuzetno hranljivi balzam za usne

ISTINA! Nakon 25 godina postojanja jednog od najprodavanijih NUXE proizvoda, Izuzetno hranljivog i obnavljajućeg medenog balzama za usne, Laboratorija NUXE je donela novu, podjednako savršeno mirisnu i mazivu teksturu balzama za usne.

Njegova formula obogaćena je čuvenim prirodnim blagom, propolisom. Nuxe je izbrao Propolis OleoactifR  dobijen korišćenjem ekskluzivnog procesa ekstrakcije pod nazivom oleo-eco ekstrakcija. To je dinamičan i prirodan proces, bez upotrebe rastvarača koji štiti životnu sredinu i sirovine. Omogućava optimalnu ekstrakciju svih vrednih molekula propolisa, koristeći ulje kao osnovu, odnosno biljno ulje (suncokretovo ulje). Oleoactif je bogat s aktivnim molekulima (trigliceridi, masne kiseline...) i idealan je satojak za hranjenje i oporavak oštećenih suvih usana.

Propolis, poznat po svojim hranljivim, umirujućim i obnavljajućim svojstvima, sada je još jače oružje u borbi protiv suvih i ispucalih usana. Pored medenog propolisa, nova formula ovog staklenog čuda za zaštitu i obnavljanje usana, pojačana je sa čak 25% više shea maslaca.

Delotvornost ovog balzama dokazana je čak i u najhladnijim uslovima u Kanadi. Ovaj  izuzetno hranljiv i obnavljajući tretman za suve usne sadrži dragocena biljna ulja čileanske ruže, slatkog badema i uljni ekstrakt nevena koji hrane, omekšavaju i regenerišu ispucale usne. Med cveta bagrema umiruje i štiti hidrolipidni sloj kože, dok shea maslac neguje kožu čineći je mekšom.

Vitamin E deluje aktioksidativno, protiv prevremenog starenja kože, a ekstrakt grejpa daje osećaj neverovatne prijatnosti prilikom korišćenja.

Cena: 1.265 din

 


 

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs

 




Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Torbe M&M - unikat u originalnosti
Reč, dve o tome kako nas mašta i kreativnost ispune i donesu satisfakciju... Predstavljamo vam umetničku radionicu Torbe...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





Uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Lumin...
photo
Beograd, 28. aprila 2024. – Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentnih fleka od sunca često znaju da nam...
Mella Cosmetics – lepota u bogatstvu prirode!
Mella cosmetics je ujedinila nauku i prirodu u jedinstveni pristup nezi kože, čiji je cilj vratiti i očuvati koži sjaj i...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here