|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

KLUB SATELIT - najlepši zamak na Zlatiboru

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 3.2.2023
Tokom više od 25 godina postojanja KLUB SATELIT je ugostio više od 50.000 gostiju i više puta dobio brojna priznanja za kvalitet rada. Objekat je renoviran pred zimsku sezonu 2022/23 i dodatno obogaćen zanimljivim detaljima koji upotpunjuju sliku toplog doma.



KLUB SATELIT je jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru, kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Najvažnije karakteristike objekta jesu kvalitetna opremljenost, prijatan ambijent domaće atmosfere i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 50.000 zadovoljnih gostiju.


Uživajte u najlepšem zamku na Zlatiboru

Tokom više od 25 godina postojanja Klub Satelit je dobio brojna priznanja za kvalitet rada. Objekat je kompletno detaljno renoviran pred zimsku sezonu 2022/23 i dodatno obogaćen zanimljivim detaljima koji upotpunjuju sliku toplog doma. Smeštajni kapacitet objekta čini 10 soba i 10 apartmana različitih enterijera. Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista. Smeštajne jedinice gostima pružaju neophodan komfor i prijatnost, a poseduju sve što je potrebno: smart televizore, kablovsku televiziju sa više od 300 kanala, room service, mini-bar, fen za kosu, sef, wi-fi internet najnovije generacije i još mnogo toga.


Šest prednosti koje naši gosti izdvajaju:


1. Najbolji odnos cene i kvaliteta
2. Vrhunska ukusna domaća hrana
3. Spa-centar i zatvoren bazen sa slanom vodom
4. Domaćinski prijatna atmosfera
5. Odlična lokacija i smeštaj po vašoj meri
6. Sva deca do 15 godina starosti imaju gratis smeštaj, hranu i spa-centar
 

Dvokrevetne sobe odlikuje udobnost i elegancija. Uređene su tako da pružaju istinsko zadovoljstvo, sa francuskim ležajima i anatomskim dušecima. Savršene su za parove i manje porodice.

Spavaća sobaSpavaća soba

Apartmani za četiri osobe su prostrani i komforni, idealni za porodice sa dvoje dece, sa odvojenim spavaćim sobama, koji poseduju francuske ležajeve.

Dnevna soba

Dnevna soba

Apartmani za šest osoba su savršeni za veće društvo i dobru zabavu. Pojedini apartmani su dupleksi sa najmodernijim nameštajem, opremljenom kuhinjom, kao i izlazom na terasu sa prelepim pogledom na predele Zlatibora.  

 

Restoran u KLUBU SATELIT je kompletno renoviran i nudi savršena jela domaće kuhinje, gde možete probati sve lokalne specijalitete Zlatibora. Gosti najviše hvale veliki izbor gotovih jela, poznatu zlatiborsku gibanicu, domaći pršut i kajmak, a naročito čuvenu pitu sa višnjama, koja je specijalitet naše baka Rade.

Restoran
Obroci se služe na bazi izložbenog stola, a sa nizom raznovrsnih jela nudimo kvalitetne rakije, kao i najbolja vina domaćih i međunarodnih vinograda.

Hrana 
Spa-centar je takođe potpuno renoviran i na raspolaganju je gostima tokom celog dana, od 9h do 23h. Nakon renoviranja spa-centar ima više mesta za sve goste. Možete uživati u zatvorenom bazenu, sa slanom vodom, čije su dimenzije 16x5m, još toplija voda (30 °C), zdravija i prijatnija za organizam.  

Bazen
Užitak upotpunjuju kamin pored bazena, hidromasažni blok sa đakuzi mlaznicama i slapom, aroma-tuš i sauna.

U našem novom prostoru za masažu možete dobiti različitevrste masaža, kao što su sportska masaža, opuštajuća masaža, masaža stopala, anticelulit... Masaže vrši profesionalni fizioterapeut sa iskustvom.

Sauna

     Aroma-tuš i sauna


Igraonica sadrži sto za crtanje, tablu, mnogo igračaka i video igrice na dva televizora za decu starijeg uzrasta. Kako bi vaš odmor bio potpun, deca mogu samostalno uživati u druženju sa svojim vršnjacima.

Igraonica

  Igraonica


Kao porodični objekat KLUB SATELIT omogućuje gratis smeštaj, hranu i spa-centar za svu decu mlađu od 15 godina.  


Kućni ljubimci su nam veoma dragi i posebni gosti. Slobodno ih povedite.  

Parking je besplatan i sa dovoljnim brojem mesta ispred objekta nakon renoviranja.
 

SATELIT LUX je naš novi apart-hotel visoke kategorije čije svečano otvaranje planiramo za 2024. godinu. Kao još jedan deo poznatog Satelit brenda, sa ponosom predstavljamo objekat koji sadrži luksuzne apartmane, podzemnu garažu, dva restorana, bar, spa centar sa zatvorenim bazenom. Svim vlasnicima apartmana u našem novom objektu omogućujemo garantovanu rentu svoje nepokretnosti uz rekordan povrat investicije. Ukoliko niste kupili apartman u hotelu Satelit Lux & Spa, nadamo se da ćete uživati kao naš gost. Vidimo se!   



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
2
Svaki peti brak u Srbiji završi se razvodom
U Srbiji se broj zaključenih brakova u poslednjih 60 godina prepolovio, a danas se gotovo svaki peti zavši razvodom.
2
Žene ponovo žele da budu domaćice?
Tone li feministički san o ravnopravnosti muškaraca i žena u zaborav? Pa još ne, ali sudeći prema rezultatima jednog bri...
2





Moja priča o čudesnom hotelu Ramonda
Ovo je hotel koji potpuno obara s' nogu, hotel u kome niste "samo" gost, već čovek - uvek dobrodošao. Hotel u kome je ...
Hotel Sunce Sokobanja - dragulj kome se ra...
Okupan Suncem, Hotel Sunce je dragulj ušuškan u najlepšem delu Sokobanje, na obali reke Moravice. Okružen zelenilom i pr...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here