|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NE SAMO NEGOVANE, VEĆ I PODMLAĐENE RUKE

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 2.4.2021
Efekti anti-age nege uz upotrebu Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kreme za ruke, specijalno osmišljene za zaštitu, hidrataciju i podmlađivanje ruku, vide se već nakon dve nedelje!

image
Prema iskustvu mnogih dama, posledice starenja kože ruku izvor su većeg nezadovoljstva nego kada je u pitanju koža drugih delova tela, čak i lica.
/11



 

 

Svi želimo da naše ruke budu negovane i lepe. Ali, to nije lako postići, jer je ovaj deo tela najviše izložen spoljnim uticajima, među kojima je i često pranje.

 

 

 

Kada su zrele godine u pitanju, problem se dodatno komplikuje. Jer, naporedo sa kožom lica, vrata i dekoltea, tokom godina, stari i koža naših ruku. Zbog toga je sklonija isušivanju i pojavi hiperpigmentacija i češće postaje gruba na dodir.

 

 

 

 

Prema iskustvu mnogih dama, posledice starenja kože ruku izvor su većeg nezadovoljstva nego kada je u pitanju koža drugih delova tela, čak i lica. Jer, ruke su stalno izložene i pogledima, a skoro da ne postoje tretmani koji starenje kože ovog dela tela mogu usporiti u onoj meri u kojoj to želimo, čak i ako ih uz to pažljivo negujemo svakog dana. 

 

 

 

 

Nova Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema istovremeno nudi rešenje za oba problema – nakon redovne upotrebe koža ruku je i adekvatno negovana i podmlađena.

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema za ruke obezbeđuje 24-časovnu hidrataciju i vidno podmađuje kožu ruku poboljšavajući čvrstoću i elastičnost kože, umanjujući hiperpigmentacije i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje.

Poput preparata iz već dokazano efikasnih Eucerin®Hyaluron-Filler linija za negu lica, formulacija ove kreme sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca pruža dugotrajnu hidrataciju u površinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, 40 puta manje molekulske mase, prodire u dublje slojeve obezbeđujući dubinsku hidrataciju. Zahvaljujući tome koža ruku ponovo postaje glatka, meka i nežna na dodir. 

Istovremeno, Eucerin® patentirani Thiamidol® u formulaciji ove kreme deluje u korenu problema pojave hiperpigmentacija sm?njujući proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju. Na taj način Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema za ruke obezbeđuje i umanjenje fleka i sprečava njihovo pojavljivanje, pa koža ruku ponovo postaje i ostaje ujednačena.

Uz sve to, arktin, prirodni sastojak ove kreme izolovan iz ploda čička, podstiče obnavljanje kolagena u ćelijama kože i stimiliše obnavljanje oslabljenog vezivnog tkiva, jačajući čvrstinu kože i povećavajući njenu elastičnost.

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema za ruke se brzo upija, a sadrži i SPF 30 koji pruža dodatnu zaštitu od prevremenog strarenja i nastanka hiperpigmentacija izazvanih dejstvom sunčevih zraka.

Za  podmlađene i negovane ruke već nakon dve nedelje, upotrebljavajte  Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kremu za ruke maksimalno četiri puta dnevno -  lagano je umasirajte u kožu ili ostavite preko noći da deluje kao pakovanje.

 

INFO PLUS:

Prema iskustvu 130 dama između 50 i 65 godina, Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity krema  nakon dve nedelje redovne upotrebe 98% poboljšava čvrstinu i elastičnost kože, 97% intezivno hidrira, 91% čini da ruke izgledaju mlađe, 95% ujednačava ten i 82% sprečava pojavljivanje novih fleka.

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...
ZDRAVE NAVIKE ZA ZDRAVU KOŽU
Pojavu suve, osetljive ili atopijski suve kože mogu izazvati spoljni i unutrašnji faktori. Istovremeno, na intezitet ili...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here