|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nega kože nakon sunčanja

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 19.8.2016
Iako je leto još dugo pred nama i sunčevim zracima ćemo se prepustiti i u narednom periodu, vrlo je važno da ne zaboravimo na najveći ljudski organ – kožu.
Ključne reči:

image
/11


Neki od nas su završili sa godišnjim odmorom, neki tek polaze, a postoje i oni koji su sunčevim zracima stalno izloženi.

Kako se leti mnogo više znojimo, a i pod uticajem morske soli i hlora naša koža se dodatno isušuje te joj je potrebno vratiti neophodnu hidrataciju. Uz neke od saveta možemo pomoći svojoj koži i pokazati da je i ona dobila svoj zaslužen odmor i oporavak.

 


#1 Tuširanje hladnijom vodom

Vrlo je važno nakon kupanja u moru ili bazenu odmah isprati kožu, po mogućnosti hladnijom vodom. Topla voda doprineće dodatnom isušivanju kože. Nežna i prijatna kupka svakako će joj najviše prijati.

 

 

 

#2 Hidratantan losion za negu tela

Za negu celog tela birajte proizvode na prirodnoj bazi koji će vam osigurati 24-satnu hidrataciju. Odmah nakon tuširanja nanesite na kožu losion za telo kojim ćete ublažiti crvenilo koje ste možda zadobili na suncu. Za najlepši doživljaj ohladite losion u frižideru pre nanošenja. Osećaj je neverovatno prijatan!

 

 

Obilna hidratacija i umirenje kože tela

Uz neodoljivo hidratantan i hranjiv NUXE BODY 24-satni hidratantni losion za telo suva i ispucala koža je prošlost.

Ulja slatkog badema, suncokreta i kokosa bogato hrane suvu kožu dok joj ekstrakt pšenice pruža vlažnost. Beli cvetovi narandže i badema omekšavaju kožu tela čineći je mekom poput svile.

Njegova tekuća tekstura je jednostavno božanstvena. Zaljubiće se u nju svi tipovi kože.

Cena: 200 ml: 2030 rsd

 

 


 

 

#3 Izbegavajte so za kupanje i grube spužvice

Trudite se da nakon sunčanja pričekate sa korišćenjem ovih sredstava. Izbegavajte depilaciju i brijanje dok se vaša koža ne oporavi. Tek onda uradite blagi piling. Nikako nemojte iritiranu kožu izlagati dodatnim nadražajima.

 

#4 Hidrirana koža – nasmejano lice

Kako je koža lica najtanja i najosetljivija na području oko očiju vrlo je važno negovati ga uz pomoć hidratantnih prirodnih preparata koji će ujedno uklanjati borice oko očiju. Ne zaboravljajte da očistite lice ujutru i uveče, a nakon toga nanesite hidratantnu kremu koja odgovara vašem tipu kože. Noć je idealna za obnavljanje ćelia kože te joj pružite miran i zdrav san.


Večernji MUST HAVE!


NUXE Crème Prodigieuse®  Nuit

 

 

 

 

Noćna obnavljajuća krema sadrži proteine belog boba koji podstiču obnavljanje ćelija kože, utiču na prevremeno starenje kože, čineći kožu glatkom i zdravom. Imaju visoko antioksidanstsko dejstvo. Bogata je dragocenim večnim cvetom, biljkom koja ima moć da se odupre negativnim spoljašnjim faktorima, te time i našu kožu zaštiti na pravi način. Uz plavi zvezdan, karipsku biljku koja pomaže pri upalnim procesima i uz ekstrakt kakaa, noći postaju užitak, a koža će se radosno smejati i sijati.

Za sve tipove kože.

Cena 50 ml: 2973 rsd

 

 

 

 

 

 

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
photo
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...
Tvoj omiljeni Labello u limitiranom izdanju
Beograd, 19.februar 2024. – Bez obzira na godine, nikada nećemo biti spremni da se odreknemo slatkog, šarenog sveta crta...



Click Here