|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nuxe Neroli ulje - Negujte svoj sjaj

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 30.1.2023
Francuska kozmetika Nuxe poznata po svojoj liniji Huile Prodigieuse® predstavlja inovaciju svog poznatog suvog ulja, koja kombinacijom svih mirisnih nota pruža divan miris – neroli koji umiruje i pruža osećaj komfora. Ovo novo sertifikovano organsko suvo ulje je 100% prirodnog porekla koje kožu i kosu čini hidriranom, regenerisanom i mekanom.

image
Huile Prodigieuse® Néroli možete koristiti tokom cele godine, i zimi i leti, na svom licu, telu i kosi.
/11


Predstavljamo vam 5 razloga zbog kojih je Nuxe Neroli ulje savršen odabir za negu o sebi:


ORGANSKO SUVO ULJE ZA BLISTAV SJAJ 

Jedinstvena analiza laboratorije NUXE, pokazala je da su prirodna ulja koja su ključna osnova u Huile Prodigieuse® odabrana zbog njihovog efekta koji imaju na kožu. Huile Prodigieuse® Neroli je sertifikovana organska delikatna alhemija 2 organska biljna ulja (organsko ulje Ente šljive i organsko ulje susama). Formulacija sadrži sastojke 100% prirodnog porekla, uključujući 42% organskih sastojaka. Ova veganska formula neguje, obnavlja i ulepšava kožu i čini kosu sjajnijom.


ZABORAVITE NA STRIJE

Čudesno suvo Nuxe Huile Prodigieuse Neroli dokazano sprečava nastanak strija i smanjuje njihovu vidljivost za više od 68%. Ispitano od strane dermatologa.


ČAROLIJA NA TELU ZA GLATKU KOŽU

Zahvaljujući blagotvornim svojstvima vrednih biljnih ulja, hidrira i temeljno hrani kožu. Nanesite ga nakon tuširanja, jer je tada koža najpodložnija aktivnim sastojcima i efekat će biti najveći i najbrži. Na koži će ostati fantastičan miris i biće mekana i temeljno hidrirana.


ČAROLIJA ZA LICE - DODATNA NEGA I HIDRATACIJA

Ako imate izrazito suvu kožu lica ni bogata krema vam nije dovoljna, nanesite tri kapi suvog ulja ispod seruma i kreme ili ga pomešajte na dlanu zajedno sa kremom.


Spa centar u kući - uz Huile Prodigieuse® Neroli

Huile Prodigieuse Neroli, je 100% prirodno i organsko sa ECOCERT i COSMOS  standardima. Suvo ulje Nerolija će vas umiriti i opustiti, jer će u vaš dom uneti pravi mali spa centar i umirisati ga svežim i umirujućim  notama bergamota, nerolija (cvet narandže) i lavande, koji pruža osećaj smirenosti i spokoja. Ovi mirisi imaju veliku sposobnost da nas vrate u kontakt sa našim čulima, moć da rezonuju sa našom dušom i izazovu emocije i uspomene. Dizajniran da neguje vaš sjaj i prilagođava se vašim potrebama kako bi stvorio sreću u trenutku samo za vas.

 

NUXE

 

SAVETI ZA KORIŠĆENJE 

Huile Prodigieuse® Néroli možete koristiti tokom cele godine, i zimi i leti, na svom licu, telu i kosi.


VAŠE TELO: nanesite na svoju kožu (vrat, dekolte, trbuh, noge…) nežnim masirajućim pokretima, obraćajući posebnu pažnju područjima na kojima vam je koža suva ili zahvaćena strijama.


VAŠE LICE: nanesite nekoliko kapi ulja na dlan i zagrejte ih nežnim trljanjem. Udahnite miris nerolija i nanesite na kožu lica nežnim pokretima od sredine lica prema bradi i kosi. MUŠKARCI će voleti ovo suvo ulje jer je idealno za njegovu bradu, ostavlja je mekom i svilenom, a može se naneti na lice i pre brijanja (pre gela ili pene) kako bi zaštitili kožu i sprečili iritaciju nakon brijanja.


VAŠA KOSA: nanesite na kosu i vrhove prema vlastitim željama. Za intenzivnu negu, možete ga koristiti i kao masku za kosu jednom ili dvaputa nedeljno: pre šamponiranja nanesite na celu kosu, ostavite da djeluje 10 minuta, a zatim isperite.

 

Za više informacija, posetite:  

Veb sajt: www.nuxe.rs 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

NIVEA pantalonice za oblikovanje i zatezan...
PET RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH ZAVOLETINIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela
4
Nega kože u zimskom periodu
Sačuvajte zdravu kožu i blistav ten uz pomoć jednostavnih saveta. Evo kako da negujete svoju kožu zimi!
3
Kako izbeći suve i ispucale usne u hladnim...
Koža usana je mnogo tanja i nežnija od kože ostatka tela. A dodatno izložena različitim spoljašnjim faktorima – hladnoća...
3
OBRADUJTE SVOJU KOŽU DODATNOM NEGOM I ZAŠ...
Izlazeći u susret svojim korisnicima, Eucerin® je do 30. juna pripremio niz pogodnosti prilikom kupovine preparata za re...
3





Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
photo
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here