|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

OTVORENA MODERNA I INOVATIVNA BOLNICA U BEOGRADU - BioCell Hospital

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 30.9.2022
30.9.2022. - Veliki broj zvanica najpre je obišao bolnicu, mogli su se upoznati sa najmodernijim tehnološkim rešenjima i najsavremenijom opremom, a zatim da uživaju u svečanom programu koji su organizatori pripremili.

image
Poseban deo BioCell hospital bolnice je najsavremenije opremljeno Odeljenje vantelesne oplodnje Bio-IVF.
/11


Moderna i inovativna - bolnica budućnosti - BioCell Hospital, svečano je otvorena 30. septembra 2022. godine. Bolnica se nalazi u Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 86a, (West 65, na Novom Beogradu). Ceremoniji otvaranja prisustvovao je veliki broj zvanica. Veliki broj zvanica najpre je obišao bolnicu, mogli su se upoznati sa najmodernijim tehnološkim rešenjima i najsavremenijom opremom, a zatim da uživaju u svečanom programu koji su organizatori pripremili.


Ova opšta bolnica se prostire na više od 3500 kvm, ima 4 operacione sale sa video integrisanom tehnologijom opremljene najnovijom hirurškom opremom, dve endoskopske operacione sale, porodilište, odeljenja ginekologije, pedijatrije i neonatologije, hirurgije, interne medicine, ortopedije i fizikalne medicine. Poseban deo BioCell hospital bolnice je najsavremenije opremljeno Odeljenje vantelesne oplodnje Bio-IVF. Ceo jedan sprat je namenjen Radiološkoj dijagnostici, sa najnovijim modelima MRI, CT, digitalnih rendgena i ultrazvuka. Bolnica je opremljena kompletnom laboratorijskom dijagnostikom.

 

BioCell Hospital


Bolnica je deo je truda i zalaganja velikog broja priznatih stručnjaka iz različitih oblasti i najmlađa je članica biotehnološkog holdinga Vincula Biotech Group, jednog od lidera na polju biološke - regenerativne medicine i genskih i ćelijskih terapija u svetu.


„Za naše pacijente važno je da znaju da će u ovoj bolnici dobiti vrhunski kvalitet lečenja, kako standardnim, tako i inovativnim metodama. Mislim da je BioCell najbolje od medicine na jednom mestu. Napravili smo bolnicu budućnosti organizovanu i orijentisanu prema pacijentima. U njoj pružamo mogućnost novog nivoa medicine zahtevajući potpunu posvećenost pacijentima izjavio je prof. dr Aleksandar Ljubić, predsednik Vincula Biotech Group.

 

BioCell Hospital


„U sinergiji sa kompanijama i institucijama težimo tome da realizujemo sopstvena istraživanja i sarađujemo sa naučnim i kliničkim institucijama u Srbiji i u svetu. Time dajemo doprinos razvoju i unapređenju medicine, na to sam posebno ponosan. Danas je veliki dan za sve nas.“, rekao je dr Džihan Abazović, osnivač Vincula Biotech Group-a i BioCell hospital, vodeći ekspert Regenerativne medicine.


Profesor Dušan Marić, specijalista ortopedije i dečije hirurgije, osnivač Vincula Biotech Group-a i BioCell hospital, izjavio je: ,,Ovo je prilika da na pravi način približimo naša znanja, veštine i naučnotehnološka dostignuća, kako našim pacijentima, tako i svakodnevnoj praksi.“

 

BioCell Hospital


Doktorka Milica Đurđić, načelnik Odeljenja radiologije, s ponosom je izjavila: ,,BioCell Hospital okuplja vodeći tim medicinskih stručnjaka, priznatih u svetu i kod nas. Naše dugogodišnje kliničko i naučno iskustvo, ali i razvoj koji ide u korak sa najnovijim dostignućima u medicini, sada su objedinjeni u jednoj instituciji, u BioCell bolnici. To me mnogo raduje. Za mene i za moju karijeru je ovaj dan veoma važan “.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Vladika Grigorije: da li ŽIVOT BEZ DECE IM...
Da li je uloga roditelja najvažnija u životu jednog bračnog bara i da li je za jednu ženu najveći blagoslov da postane m...
4
Učestvuj u BULARDI konkursu i osvoji sjajn...
Učestvuj u nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji BULARDI nagrade. Pročitaj koja su pravila za učestvovanje!
3
Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
2





IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
photo
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beog...
POBEDNICI u IMMUNOKIND nagradnom konkursu!
Hvala svima na učešču u IMMUNOKIND nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih IMMUNOKIND paketa.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here