|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Porodica na Zlatiboru - Apartmani Dimitrijević

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 26.7.2017
Obično zimu vezujemo za boravak na Zlatiboru ali i u letnjem periodu, ako živite u gradu, vreli dani će vas naterati na beg upravo na ovu atraktivnu planinu.

image
/11


 

 

Obično zimu vezujemo za boravak na Zlatiboru ali i u letnjem periodu, ako živite u gradu, vreli dani će vas naterati na beg upravo na ovu atraktivnu planinu.

Ukoliko ste zaljubljenik u šetnje krenite put spomenika i prepustite se čarima divne prirode. U toku dana možete se zajedno sa porodicom osvežiti na raznim bazenima, ali i Zlatiborskim jezerima na samo par kilometara od centra, do kojih možete stići vozićem Ćirom, sopstvenim prevozom ili pešaka. U centru su vam dostupni razni sadržaji, od igrališta za najmlađe, do nezaboravnih vožnji kvadovima, jahanja konja ili vožnje pedalinom na jezeru. 


Prelepi smeštaj na Zlatiboru možete pronaći u apartmanima Dimitrijević, potpuno opremljenim, idealnim za porodice.


Apartmani Damjan

2 apartmana, nalaze se samo 100 m od hotela Zlatibor Mona, sa liftom i parkingom, fantastično izolovani od buke, svaki poseduje veliki balkon.

Uživajte u čarima planine izolovani od gužve, u novim luksuznim apartmanima sa svim elementima koji će vaš boravak učiniti jos lepšim!







Apartmani Maxi Dimitrijevic u strogom centru Zlatibora

2 apartmana, nalaze se iznad marketa Maxi, sa liftom i parkingom, fantastično izolovani od buke, svaki poseduje veliki balkon.









Posetite nas

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto su mame čarobna bića?
Ima nešto potpuno čarobno u mamama. Imaju snage za dete kao tri lava, dva vola, četiri geparda i krdo bizona zajedno. Al...
10
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
4
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
4
Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tokom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti pr...
4





Moja priča o čudesnom hotelu Ramonda
Ovo je hotel koji potpuno obara s' nogu, hotel u kome niste "samo" gost, već čovek - uvek dobrodošao. Hotel u kome je ...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here