|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ringerajin Deda Mraz 2020. u Novom Sadu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 8.1.2020
Ringerajci u Novom Sadu u Rođendaonici Kreativni Klub su već tradicionalno dočekali Deda Mraza! Bilo je tu razgovora, smeha i igre najmlađih ali i poklona… ooo, još koliko poklona!

image
/81


Naši divni domaćini – Rođendaonica Kreativni klub u Novom Sadu su i ovog puta, kao godinama do sada sa radošću i nestrpljenjem ugostli sve male i velike Ringerajce!

I zaista, nakon godinu dana, ponovo skupili smo se da nastavimo započete razgovore, sumiramo utiske iz odlazeće nam godine, a mališani da se igraju, i svi skupa ponovo da dočekamo voljenog nam Deda Mraza.

Ljubaznost i gostoprimstvo sjajnog tima Kreativnog kluba moramo ponovo da naglasimo – nasmejani, vedri, srdačni, ponovo su učinili da nam i ovaj doček Deda Mraza ostane u sjajnom sećanju.

 

1


Mališani , kao mališani… Uživali su igrajući, pevajući.

 

2

 

Začuli su se i zvončići. Poznati zvončići, poznatog dragog dede. Deda Mraz je stigao!

 

3


I da, da, svi su u glas potvrdili da su bili dobri tokom cele godine. Da li ste sumnjali u to? Naravno da ne, ipak su naši mališani divna dečica!

 

4

 

Do sledeće godine uživajte u fotografijama na vrhu u galeriji.

 


 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pravilnik o privatnosti
Poslednja promena 27.8.2020.
3
Opšti uslovi korišćenja portala
Opšti uslovi opisuju, određuju i regulišu uslove korišćenja sadržaja i usluga portala Ringeraja.rs čiji je vlasnik i ope...
3
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2





Ringeraja na Twitter-u!
Volite Twitter? Pratite nas i tamo :)
Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here