|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

UČESTVUJTE U CHICCO LETNJOJ AVANTURI I OSVOJITE SJAJNE NAGRADE!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 4.7.2019
Takmičenje » CHICCO LETNJA AVANTURA« može da počne! U periodu od 10.7.2019. do 14.7.2019. Chicco i Ringeraja.rs za Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, sa još sjajnijim nagradama. Dragi Ringerajci, sve vas pozivamo da učestvujete!

image
/11


Drage Ringerajke i Ringerajci,


Takmičenje »CHICCO LETNJA AVANTURA« može da počne!

U periodu od 10.7.2019. do 14.7.2019. Chicco i Ringeraja.rs za Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, sa još sjajnijim nagradama.


Dragi Ringerajci, sve vas pozivamo da učestvujete! Bilo da redovno na forumu razmenjujete iskustva, ili više volite da čitate Ringerajine sadržaje, svi imate mogućnost da učestvujete!!!

Korisnici koji su u nekom od prethodna 4 takmičenja sa sakupljanjem ikonica osvojili nagrade, nemaju mogućnost osvajanja nagrada u aktuelnom takmičenju sa ikonicama.



CHICCO - UVEK UZ DETE! 

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Chicco je jedini brend na svetu koji u svojoj ponudi ima proizvode koji obuhvataju sve faze ranog dečijeg razvoja: od trudnoće, preko rođenja deteta i dojenja, pa sve dok ono ne napuni 3 godine.

 

Biće podeljeno ukupno 25 Chicco nagrada: glavne, specijalne i dnevne.

 

 

  • Glavna nagrada (5 ukupno)

 

Glavne nagrade se dodeljuju takmičarima koji su sakupili najviše bodova u ukupnom plasmanu tokom svih pet dana takmičenja. Nagrađuje se 5 takmičara. Svaki od njih dobija po jednu glavnu nagradu.

chicco glavna nagrada

GLAVNA NAGRADA prema ukupnom plasmanu:

 

1. Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+, 75ml

2. Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+, 75ml

3. Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+, 75ml

4. Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+, 75ml

5. Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+, 75ml

 

Chicco Sun 

Za zaštitu dečje kože od sunca namenjeni su krema ili mleko za sunčanje u spreju s visokim zaštitnim faktorom 50+ koji se mogu koristiti i za zaštitu tek rođenih beba. Chicco Sun proizvodi specifični su po tehnologiji zaštite sa Hi-tech polimerom koji povećava otpornost faktora zaštite, a jedinstven je i po tome što pored UVA u UVB štiti i od infracrvenih zraka. Nezi posle izlaganja suncu namenjen je losion za posle sunčanja.

 

  • Specijalne nagrade (5 ukupno)

 

Specijalne nagrade automatski osvajaju korisnici koji pronađu i sakupe Specijalnu Chicco ikonu koja se tokom takmičenja može pronaći po jednom dnevno, u toku svakog od 5 takmičarskih dana. Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu specijalnu nagradu.

 chicco specijalana nagrada

Specijalna Chicco nagrada, po danima takmičenja:

 

1.       1. Chicco naočare za sunce 

2.       2. Chicco naočare za sunce 

3.       3. Chicco naočare za sunce 

4.       4. Chicco naočare za sunce

5.       5. Chicco naočare za sunce 

 

 

Chicco dečje naočare za sunce

Dečje oči treba zaštititi od štetnog uticaja sunca i to kvalitetnim sunčanim naočarima koje filtriraju UV zračenje. Baš takve su Chicco naočare koje imaju filter visoke kategorije 3. Prilagođene su i devojčicama i dečacima različitih uzrasta, 0m+, 12m+, 24m+ i 36m+. Imaju mekan i fleksibilan ram koji se prilagođava obliku lica i glave, kao i sočiva od polikarbonata sa dobrom zaštitom od ogrebotina.

 

 

  • Dnevne nagrade (15 ukupno)

 

Svakog dana takmičenja biće nagrađena po 3 takmičara sa najviše sakupljenih bodova prema dnevnoj klasifikaciji. Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu dnevnu nagradu. To znači da posle osvajanja dnevne nagrade, takmičar u klasifikacionim tabelama neće više biti među dobitnicima dnevnih nagrada, bez obzira na to da li ima dovoljan broj bodova. Takmičar nastavlja takmičenje za glavnu ili specijalnu nagradu.

 chicco dnevna nagrada

Dnevna Chicco nagrada za svih 15 dobitnika je po jedno pakovanje:

Chicco Zanza maramice za komarce, 20 kom.

 

 

Chicco Zanza

Linija za zaštitu od komaraca Zanza No, napravljena je isključivo od prirodnih sastojaka, namenjena je celoj porodici i sadrži niz proizvoda za prevenciju ali i ublažavanje posledica uboda komarca. Dostupna je u obliku spreja, roll-ona i maramica, a mogu je koristiti deca od rođenja. Mališane možete zaštiti i pomoću uređaja koji rade na principu ultrazvučnih talasa. Postoje dva modela: prenosivi i onaj koji se uključuje u struju, a obezbeđuju zaštitu mališana i u prirodi, i u domu. Ako do ujeda ipak dođe, crvenilo, svrab i iritaciju ublažiće olovka koja se koristi i kod ujeda pčela i meduza. 


 

Zanimljiva pravila svim registrovanim korisnicima daju mogućnost učešća, tako da ne zaboravite da ih pročitate pre početka takmičenja, kako bi ste dobili najbolje informacije o načinu osvajanja bodova i naravno o nagradama.

Želja za osvajanjem titule »Najaktivnijeg korisnika« je tu ...

Zato, ne odustajte, možda baš Vi budete jedan od najaktivnijih korisnika i osvojite neku od sjajnih nagrada!!!

Važno je učestvovati!

 

PROVERITE REZULTATE CHICCO LETNJE AVANTURE!

 

PROČITAJTE PRAVILNIK NAGRADNOG CHICCO KONKURSA!

 

chicco

 

bager Dexter the Digger

Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2
Intervju:Julijana Vasileska, direktor Ring...
Julijana Vasileska nam priča intimnu priču o Ringeraja.mk projektu. Kako je makedonska Ringeraja postala neprikosnoveni ...
2





Ringeraja na Twitter-u!
Volite Twitter? Pratite nas i tamo :)
Pratite trudnoću putem e-maila!
Volite Ringerajin kalendar trudnoće? Našim trudnicama omogućili smo da prate svoju trudnoću i preko personalizovanih e-m...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here