|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zvezda baby kalendara za 2015. godinu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 12.10.2014
Oktobar je mesec kada počinjete da nam šaljete fotografije svoje dečice za izbor „Zvezda baby kalendara za 2015. godinu“. Zato fotoaparate u ruke, i zabeležite sve neprocenjive trenutke pre, tokom i nakon kupanja Vaših mališana!

image
/11


Dragi roditelji, došlo je vreme da izaberemo 12 zvezdica, koje će ukrasiti Baby kalendar za 2015. godinu, a koji će se naći na zidovima porodica u Srbiji. Svaka zvezdica će predstavljati po jedan kalendarski mesec u godini. Učestvujte u zabavnom takmičenju kako bi se baš vaš mališan našao u najzvezdastijem Baby kalendaru. Takmiče se mališani uzrasta od 0 do 5 godina.

 jonsons

 

 

Trenuci kada se bebe odnosno dečica kupaju su neprocenjivi za svakog od nas. Ta mila i slatka lica, najsmejane okice, radost i uživanje dok se brčkaju, dok šljapkaju, dok se igraju penicom... priznajte da već imate nebrojeno mnogo fotki u svojoj kolekciji, a ako nemate – ne čekajte više već fotoaparate u ruke i zabeležite sve te vesele trenutke nege i uživanja vaših mališana. Jer ma koliko mali svi naši mališani jesu naše zvezdice!

 


A zabava?! Zabava samo što nije počela!

 

 

 

 

Svi smo spremni za jedan veseo i razdragan konkurs- „Zvezda baby kalendara za 2015. godinu“ tj. za jedno veliko druženje roditelja, rodbine, prijatelja i zabavi u kojoj svi istinski uživamo razgledajući galeriju fotografija, glasamo, navijamo...

 


Pozivamo vas da slanjem jedne fotografije Vašeg malog sunca, odnosno po jedne fotografije za svako dete, učestvujete u takmičenju za „Zvezda baby kalendara za 2015. godinu“... Kako ćete to uraditi pročitajte ovde. A pravo učešća imaju svi mališani do punih 5 godina, jer bez obzira na to da li imaju 5 dana, nedelja, meseci ili 5 godinica, oni su naše bebe, naše zvezde!

O samim pravilima i uslovima učešća pročitajte više u pravilniku takmičenja.

 


Dakle, fotografije su spremne?! Ako već dosad nisu, imate dovoljno vremena da se poigrate sa vašim mališanima i poklonite nam jedan od tih trenutaka. Čekamo vas!

Učestvujte, komentarišite, navijajte, glasajte!

 


Obavestite i svoje prijatelje, bake i deke, tetke, ujke i strike, jednom rečju obavestite sve o najlepšem zvezdanom nebu na Ringeraji.rs!!!

Svi članovi portala www.ringeraja.rs kao i njihovi prijatelji imaju pravo glasa za najsimpatičnije fotografije, i time pomoći pri izboru najslađih.

Odabranih 100 fotografija će biti prosleđene komisiji koja će odabrati 12 najsimpatičnijih, pazeći i na kvalitet fotografije (pročitati pravila u pravilniku takmičenja) za 12 meseci u narednoj 2015. godini.

 

Fotografije možete slati od 20.10.2014. do 30.11.2014.

 prijava

Nakon glasanja i izbora od strane komisije svakodnevno će, tokom 12 dana, uslediti proglašenje 12 pobednika „Zvezda baby kalendara za 2015. godinu“  u periodu od 12.12.2014. do 23.12.2104!


A kada kalendar bude spreman, uslediće jedno lepo veliko druženje, sa sponzorom ovog zvezdastog takmičenja, kompanijom JOHNSON'S® Baby!

Pobednike će sponzor obradovati sjajnim paketima sa svojim proizvodima.

Pobednici će biti pozvani na zajedničko druženje, a ukoliko budu sprečeni da prisustvuju istom, pokloni će im biti poslati poštom (na teritoriji Srbije, poštarinu plaća sponzor).

 

baby kalendar

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Ap...
U susret proleću, zvezdica za mesec april je...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Mart!
Zimi se nazire kraj, a sunce nam osmeh daruje na dar.U martu je zvezda ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Fe...
Hladni dani su još uvek tu, a ove okice pune smeha neka vas zagreju! Zvezda za mesec februar je ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Ja...
Započnimo sa predstavljanjem zvezdica zvezdanog Ringerajinog neba!!! Sjajna zvezda meseca januara je ...
2





Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Mart!
Zimi se nazire kraj, a sunce nam osmeh daruje na dar.U martu je zvezda ...
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Jul!
photo
Zvezdica toplog letnjeg jula je...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here