|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Giros
27.1.2010 11:02:21   
bebironcic
Sastojci-
1-2kg svinjskog mesa(moze i piletina i teletina-po zelji i u zavisnosti od broja osoba,i kolicinu mesa mozete sami odabrati)
1 glavica crnog luka
maslinovo ulje
1 kasika senfa
1 limun
1 kasika vegete
biber,origano,mirodjija

Nacin pripreme-
Da se pripremi giros morate imati sporet koji ima sipku na kojoj mogu da se peku pilici.U nedostatku takvog sporeta mozete iseckati meso na tanke listice i prziti ga na ulju,ali ga posle przenja dobro iscediti od ulja.Kada iseckate meso na manju parcad spremite namaz od luka iseckanog na kolutove,senfa,limuna,vegete...Svako parce namazite i ostavite da odstoji 2 sata.Ovakvo parce nanesite na sipku i pecite na 200 stepeni.Kako se zarumeni vi odsecite samo taj deo i nastaviti sa pecenjem.
Prilog-
paradajz iseckan tanko na kolutove,pomfrit,i obavezna grcka salata,koju takodje mozete spremiti u svojoj kuhinji,kao i tortilju.
Ja meso przim i nimalo ne posustaje sa ukusom kao da je peceno u rerni.
A grcku salatu tj.tzatziki mozete pripremiti na ovaj nacin(ovo je recept za 4 girosa)-
300gr pavlake,1 veliki svez krastavac(izrendajte ga sto sitnije),1 kasika maslinovog ulja,malo belog bibera,origano,mirodjija,2 cesnja belog luka.
Nadam se da ce vam se dopasti!
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Giros
27.1.2010 11:05:05   
buhla
mmmmmmmm hvala bebironcic.... za vikend pravim giros! će javim kako je ispao user posted image

_____________________________

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Giros
27.1.2010 11:12:07   
bebironcic
prvo ti to lepo spremi,pa se naruckaj i onda javi,nadam se da ce ti se dopasti.a sto se tice tortilja,mozes sama praviti a mozes i kupiti gotove.ja ih pravim,nije mi tesko,a testo koje mi od njih ostane iskoristim za pizzu i ona bude odlicna

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR
Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here