|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   KOH
5.6.2011 1:39:01   
liliana
Evo ga recept, specijalno za moju Čupe:

5 jaja (Posebno umutiti belance,dodati šećer, pa žumance;
5 kašika šećera;
3 kašike brašna;
3-4 kašike griza;
prašak za pecivo;
Jaja i šećer umutiti mikserom, a brašno i griz kad se doda - umutiti kašikom ili varjačom.
Kad je pečen koh, preliti ga sa  1l mleka skuvanog sa 4-5 kašika šećera.


_____________________________

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."
Direktna veza do poruke: 1
   RE: KOH
5.6.2011 15:06:54   
Klarita
Moj rp je maalko drugaciji, pa cu da iskuckam...
7 jaja (prvo belanac, pa zumanac)
9 kasike griz
2 kasike brasno
7 kasike secer ( sve ove cvrste sastojke dodati i mesati kasikom)
Sipati u serpu podmazanu zejtinom i posutu barsnom i peci na 220 stepeni.
Za preliv 1/ 2 litre mleka kuvati sa 13 kasika secera a, kad provri dodati i dve kesice vanilin secera, pa kutlacom nalivati testo.
Po ovm receptu koh je mnogo sladak, ovo je za ljubitelje bas bas slatkoce (recimo meni kod vecine torti fali nekih 300gr secera, volim izuzetno slatke stvari), a za one koji ne vole bas da preteruju, dovoljno je staviti u mleko i 7-8 kasika secerauser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: KOH
5.6.2011 15:16:04   
jelenadunja
Moja baka pravi koh,ali sa pirincem???user posted image

_____________________________

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela


(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: KOH
5.6.2011 15:16:39   
isidora88
njam,njam, ali nema kolaca za mene user posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: KOH
5.6.2011 15:18:48   
Verus
Boze a ja sve vreme mislim sta ce tema o kalijum hidroksiduuser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: KOH
5.6.2011 15:24:02   
Maya21
ooo verus moja user posted image user posted image user posted image
ja nikad nisam pravila ovo, mogla bih decacima mojim user posted image je l bude bas mekano i socno?user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: KOH
5.6.2011 15:29:22   
Verus
joj ne znam makice, nisam nikad pravila....

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: KOH
5.6.2011 15:33:19   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Maya21

ooo verus moja user posted image user posted image user posted image
ja nikad nisam pravila ovo, mogla bih decacima mojim user posted image je l bude bas mekano i socno?user posted image


bude mekano i sočno, inače je koh moj omiljeni slatkiš iz detinjstva pored šnenokli; verujem da će se svideti dečacima:)

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: KOH
5.6.2011 15:35:20   
Maya21
aaa snenokle!! kako bih sad bar jednu malenu malenu cinijicu, ali onako kako je moja baba pravila user posted image no kako sam na dijeti,nista od toga user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: KOH
5.6.2011 17:16:26   
Maya21
napravila i odlican je, moji odusevljeni user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: KOH
5.6.2011 17:18:51   
Verus
Jel to bude jako mekano? Koliko dugo se kuva to mleko sa secerom, mislim, jel bude bas vodeno i svejedno se sipa tako puno?

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: KOH
5.6.2011 17:23:13   
Maya21
ja sam ostavila mleko tek da se pojavi ona pena pre nego sto prokuva, skinula sa ringle i dodala vanil secer, sacekala da se prohladi i prelivala koh, bude jako socan i KAZU da je bas ukusno, ja ni mrvicu nisam probala user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: KOH
5.6.2011 17:24:01   
Anoniman
Mleko, samo da prokuva i da se secer rastopi. Prelijes testo koje pre toga mozes da narezes na kocke. Ja sam od mame trazila dodatno da stavlja jos mleka, jer volim kad ga ima dosta kad se sluzi. Mama ga je sluzila iskljucivo kada se dobro ohladi u frizideru.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 13
   RE: KOH
5.6.2011 17:24:56   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Jel to bude jako mekano? Koliko dugo se kuva to mleko sa secerom, mislim, jel bude bas vodeno i svejedno se sipa tako puno?


Bude mekano ali jako ukusno, slično kao kad piškote potopiš u mleko

Bude vodeno, mislim da se šećer dodaje samo radi slada, ne zgusne on mleko.....

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.6.2011 17:26:52 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: KOH
5.6.2011 17:27:46   
Maya21
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Mleko, samo da prokuva i da se secer rastopi. Prelijes testo koje pre toga mozes da narezes na kocke. Ja sam od mame trazila dodatno da stavlja jos mleka, jer volim kad ga ima dosta kad se sluzi. Mama ga je sluzila iskljucivo kada se dobro ohladi u frizideru.


pa mislila sam i ja da stavim malko u frizider ali su decaci bili nestrpljivi, jedva su docekali da se prohladi, da ne jedu bas vrelo user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 5.6.2011 17:28:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: KOH
5.6.2011 17:28:18   
Verus
Super, hvala zenice: pokusacu da napravim jedan vikend...

BRAVO Maya sto nisi jela, isplacuje se trud!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: KOH
5.6.2011 18:48:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Boze a ja sve vreme mislim sta ce tema o kalijum hidroksiduuser posted image


user posted image I meni je to prva asocijacija bila posto nikada nisam ni jela ni pravila kohuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 17
   RE: KOH
5.6.2011 23:05:05   
choopa choops
Hvala lili user posted image

Pravicu prvom prilikom user posted image Moj brat od tetke (pravi izvrstan koh user posted image ) stavi po vrhu i slag, pa kad isjece onako hladno, bude bas ukusno user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: KOH
6.6.2011 10:21:42   
Ana RR
E žene, kako bi bilo kada bi u testo dodala malo topljene čokolade? Ili u preliv, čisto da se ne oseća onaj ukus mleka?

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: KOH
6.6.2011 15:36:42   
Ana RR
Žene? user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: KOH
6.6.2011 15:38:33   
Anoniman
Nisam nikad ni jela ni pravila, al kontam da ne može da škodi, mada mislim da je možda bolje da dodaš baš čokoladno mleko, ili razmućen nesquick, možda bi ta čokolada promenila konzistencijo kolačauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 21
   RE: KOH
6.6.2011 15:43:31   
Ana RR
Moj muž voli, ali da bih i ja jela moram nekako ubiti to mleko. Možda da dodam čokoladu u prahu, hm?

Ili da napravim originalno pa možda mi se i dopadne.




_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: KOH
6.6.2011 15:44:22   
Ana RR
Još kad bih imala griz kod kuće user posted image user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: KOH
6.6.2011 15:45:46   
Anoniman
Anci, stavi vanilinu sipku u mleko ili vanilin secer, malo vise a smanji obican.

Ja ne mogu to da zamislim sa cokoladom

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 24
   RE: KOH
6.6.2011 15:48:26   
Ana RR
Mišu, kad ja ne bih izmenila recept ne bih se zvala Ana user posted image

Koliko se sećam, neko pravilo za koh je da uvek ide duplo više kašika griza nego što ide jaja (5 jaja, 10 kašika griza i sl.).

Džaba mi sve kad nemam griz. Sutra ću praviti.


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here