|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pohovane tikvice iz rerne

Ringerajina kuhinja, 21.10.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • tikvice
  • vegeta
  • so
  • prezla
  • jaja


  1. Tikvice oljuštite i isecite uzduž. Posolite ih iostavite da malo odstoje i puste vodu.
  2. Umutite nekoliko jaja i začinite ih vegetom.
  3. U nauljenu vatrostalnu posudu, stavljajte red oceđenih tikvica, dobro pospite prezlom i prelijte sa malo jaja. Onda sledeći red tikvica, pa prezla i jaja, i tako sve dok ne utrošite materijal.
  4. Pecite na 200C, dok tikvice ne budu pečene.


Ovo jelo je dobra i zdrava alternativa za pohovane tikvice pečene u dubokom ulju. Kao prilog možete poslužiti pečeni ili pire krompir, kao i pirinač.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here