Ringerajin kuvar: lelaigor

- tikvice
- vegeta
- so
- prezla
- jaja

- Tikvice oljuštite i isecite uzduž. Posolite ih iostavite da malo odstoje i puste vodu.
- Umutite nekoliko jaja i začinite ih vegetom.
- U nauljenu vatrostalnu posudu, stavljajte red oceđenih tikvica, dobro pospite prezlom i prelijte sa malo jaja. Onda sledeći red tikvica, pa prezla i jaja, i tako sve dok ne utrošite materijal.
- Pecite na 200C, dok tikvice ne budu pečene.
Ovo jelo je dobra i zdrava alternativa za pohovane tikvice pečene u dubokom ulju. Kao prilog možete poslužiti pečeni ili pire krompir, kao i pirinač.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2