|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pasta OTI
28.11.2009 15:04:40   
guppy RR

Ukrala sam deo recepta od OTI "Piletina u sosu" <-- KLIK
i pripremila umak za špagete juče user posted image


U tavi sam propržila pečurke (šampinjoni iz konzerve). Volim kad se kao malo zapeku, i nisu više žilavi. To radim bez ulja, samo na teflonskoj tavi.

Dolila sam malo vode (recimo pola čaše), sipala malo tog praška za supu (recimo ravnu supenu kašiku) i promešala, da se napravi sos. Dodala sam kašiku pavlake i mešala... i onda se igrala sa gustinom (dodavala vodu), ukusom (dodavala još praška za supu ili pavlake) i sos gotov u 10 minuta.


a ukus... luksuzan

user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Pasta OTI
28.11.2009 15:16:51   
Anchy_Ljuba
I ja imam jedan ekstra recept....user posted image
Skuvati spagete,
a dok se one kuvaju u jednu posudu umutiti 1 pavlaku, sa prethodno usitnjenom tunjevinom, (preporucuje se neka malo skuplja, zbog boljeg ukusa) i dodati na kraju kecapa (odprilike 100-150gr) da dobije onako malo crvenkastu boju...
I sluzi se spagete tople, pasta hlada   (ostaviti u frizideru bar jeno pola sata da se ohladi)



Prijatno user posted image


_____________________________

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Pasta OTI
28.11.2009 15:17:55   
Anchy_Ljuba
Ups, progutala sam slovo d..xexexex

_____________________________

***Sreca, sreca, radost najveca***

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Pasta OTI
28.11.2009 15:18:59   
guppy RR
JU!!!
Kaže mi Lu da već imamo ovaj recept na Ringeraji hahahahaa
Znači ipak nije OTI pasta

Lu, ajde sredi molim te user posted image

(odgovor članu Anchy_Ljuba)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Pasta OTI
28.11.2009 15:20:25   
Lu
Ne ovaj nego za piletinu,zar sam rekla pastauser posted image
Idem da provjerimuser posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Pasta OTI
27.11.2019 18:03:29   
mama ivane
Parmezano spagete


Sastojci600g obarenih spageta180g parmezana30gputeraSoPersun100g mariniranih sampinjona
PripremaZagrejati puter, proprziti pecurke, dodati spagete, i parmezan, zaciniti i posluziti
Brzinski rucak ili vecera preukusno je😉

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Pasta OTI
28.11.2019 0:50:22   
MamaNecaVo
Samo da dopisem,jos je lepse kada se saminjoni pripreme uz maslac + limunov so osebno,ne marinirani e to je uzitak za sva cula.

(odgovor članu mama ivane)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Rižoto sa blitvom
Ringerajin kuvar: 17 joka
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here