Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 15.2.2023 2:19:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Tizi, kod koga si išla? Moja dr kod koje sam godinama išla privatno, otišla je u penziju, a vreme mi je za godišnju kontrolu, pa tražim dobrog dr. Ne znam da li možda i hormone da odradim prethodno, nisam dugo.. da li si radila možda i njih Tizi? Znam da smo vršnjakinje, nemam pojma da li nam je potrebno, zbog godina..mada imam ciklus normalno.
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.2.2023 3:23:41 >
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 15.2.2023 10:32:48
|
|
|
|
Tiziana
|
Suzi, ja vec 15god idem kod jednog dr privatno. On radi i u Frontu, vodio mi obe trudnoce, porodio, radio mi neke 3 intervencije..Radi 2x nedeljno u jednoj orfinaciji u Dimitrija Tucovica. Vezala sam se za njega, ne menjam🙂Inace sve kume, drugarice itd, idu kod njega i svu nasu decu je on porodio.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 15.2.2023 12:58:53
|
|
|
|
Tiziana
|
Nije tema, ali nisam ti odgovorila do kraja. Ne, nisam radila hormone, mada mi u tri, cetiri meseca preskoci m. U proteklih 12m mi je, 3x preskocila. Sad je gledao nesto i rekao mi ako se desi da ne dobijem u narednih mesec dana, da dodjem da ponovi uz i eventalno mi da neku terapiju.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 15.2.2023 13:04:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala puno Tizi, to je moj komšiluk, možeš li mi u pp poslati koji je dr i ordinacija? IZVORNA PORUKA: Tiziana Suzi, ja vec 15god idem kod jednog dr privatno. On radi i u Frontu, vodio mi obe trudnoce, porodio, radio mi neke 3 intervencije..Radi 2x nedeljno u jednoj orfinaciji u Dimitrija Tucovica. Vezala sam se za njega, ne menjam🙂Inace sve kume, drugarice itd, idu kod njega i svu nasu decu je on porodio.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 11.6.2023 17:05:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Juče bila kod frizera na farbanju izrastka, a sledeće nedelje ću uraditi ombre. I depiilaciju sam konačno zakazala kod moje tetke.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 12.6.2023 8:04:21
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Dunja!Ja sam kupila dve knjige na popustu u Laguni, mogla sam još koju, ali M je bila sa mnom, pa joj je bilo dosadno
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 12.6.2023 15:26:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kupila sam cipele koje dugo zelim,jer je uvek nesto prece...
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 14.7.2023 10:06:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ustala sam sat i po pre svih,popila kafu na miru. Procitala par stranica knjige,odmorila od spavanja i uskocila u masinu ludog dana.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 14.9.2023 13:51:05
|
|
|
|
nata11
|
Nista. Kao i juce, i prekjuce ...
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 14.9.2023 14:13:31
|
|
|
|
17 joka
|
Pokusavam svakim danom da sebi vratim sebe i da imam i snage i volje za sve ali neide😔
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 18.9.2023 9:37:01
|
|
|
|
Srecko47E
|
Resila da se ne nerviram,dovoljno za pcoetak dana i same nedelje.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 19.9.2023 8:36:29
|
|
|
|
17 joka
|
Danas planiram da odem sebi da kupim nesto da obucem posto od stvari koje imam vise ulaska nema 😐
|
Anketa
Одмор.
пеперутка16
Са колико месеци бисте одвели своју бебу на море?