Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Sastojci: Testo: 2 čaše šećera, 1 jaje, 2 kašičice kakaoa, trećina čaše ulja, 1 kašičica sode bikarbone, 2 čaše brašna, 1/2l jogurta, 1 šoljica skuvane kafe (kafa ne mora). Glazura:200 g eurokrema, 100 g čokolade (za kuvanje ili mlečne),8 kašika vode,4 kašike ulja.
Uputstvo: Mikserom umutiti šećer i jaje, dodati kakao, ulje i sodu bikarbonu. Nastaviti mutiti. Dodati brašno i na kraju jogurt. Peći u podmazanoj i brašnom posutoj tepsiji 30-40 min. na 200 stepeni. Prohlađenu koru preliti vrućom skuvanom kafom (kafa je po izboru, ne mora da se stavi). Na ohladjenu koru staviti glazuru. Glazura se pravi tako što se pomešaju svi sastojci i stave se na ringlu samo da se otope i da se formira glatka smesa.