Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 21.9.2014 21:00:03
|
|
|
|
Torbica
|
Ako koristis vaginalete, onda situacija tamo nije bas sjajna. Mislim, sluzokoza je osetljivija. Nisam cesto imala situaciju da koristim vaginalete, ali kad bih ih koristila, nisam imala odnose. Zbog osetljivosti i nelagode.
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 21.9.2014 21:16:18
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja sam par puta imala ali na njegovu inicijativu,pa ne znam dal to moze mnogo da mi naskodili ili ne?
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 21.9.2014 21:24:04
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Zanima me da li ste imali odnose dok ste koristili neke vaginalete po preporuci ginekologa ili ste same kupovale i koristile preventive radi? Vaginalete sam uvek koristila na preporuku ginekologa. Odnose nisam imala dok sam koristila vaginalete, jer smatram da tada ne treba da ih imamo. Tih dana smo pauzirali.
< Poruku je uredio anita -- 21.9.2014 21:25:34 >
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 21.9.2014 21:29:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Samo sam jednom u zivotu koristila vaginalete , ali sex naravno da neeee ! Ne moze i jedno i drugo ! Nakon koriscenja vaginaleta smo cekali bar jos jedan dan.
|
|
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 21.9.2014 21:34:04
|
|
|
|
17 joka
|
dva puta sam koristila vaginalete da neracunam utrogestan posle postupaka ali ni u jednoj situaciji nismo imali odnose.
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 6:03:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa sad bas da cu da idem zbog kandide kod ginekologa a dobijem je na prelazu godisnjih doba ili ako pijem antibiotike, ama svaki put i odmah znam sta treba da radim odem i uzmem vaginalete. Meni je ginodaktanol uvek resavao stvar. Ako je samo neki povisen sekret sto mi se desava s vremena na vreme, imam irigator i isto on resi stvar. Nisam imala odnose tokom koriscenja vaginaleta. Pa valjda mozemo da se strpimo 4-7 dana
|
|
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 13:46:46
|
|
|
|
mati
|
Vaginalete samopo preporuci ginekologa... I nismo imali odnose tada...
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 13:52:16
|
|
|
|
QueenJ
|
Slažem se. To je kao da vas boli grlo, koristite antibiotik, ali i jedete sladoled i pijete gazirano. Par dana apstinencije valjda nije problem...
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 14:02:45
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa ne bi trebalo ali jbg desilo se...
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 18:31:39
|
|
|
|
Torbica
|
Moze samo da ti produzi terapiju jer se prave mikrotraume na sluzokozi...
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 20:29:43
|
|
|
|
nata11
|
A sta ako ima odnos sa prezervativom?
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 20:32:48
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: nata11 A sta ako ima odnos sa prezervativom? pisala je da ne koriste prezervative , nasla je muzu u dzepu a ne koriste pa je posumnjala da je vara bilo u temi prevara
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 20:34:54
|
|
|
|
nata11
|
Da ali mislila sam uopste Da li bi moglo recimo da se koristi ?
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 20:36:37
|
|
|
|
Olga75
|
pa nemam pojma da li moze mislim moze ali ne znam da li treba
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 20:46:22
|
|
|
|
Torbica
|
Znate sta, setite se kako je kad tamo imate bilo kakvu terapiju, bar prva tri dana. Iskreno, ja mislim da bi mi oci ispale Ne bi me potpalio ni pod tackom razno...
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 20:58:17
|
|
|
|
nata11
|
Pa ako je naprimer neki mali sekret u pitanju i imas neke vaginalete na biljnoj bazi a desi se sto kaze zena Jeste da ne bi trebalo ali mislim da bi sa kondomom moglo. Nikad mi nije iskreno palo na pamet da pitam jer kada koristim vag nemam odnose.
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 22:57:48
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja nisam nikada imala odnose kada sam stavljala vaginalete ali bi kasnije sve nadoknadili
|
|
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 22:59:44
|
|
|
|
Bibilib
|
Moj se covek nije mogao strpi Boze moj...
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 23:01:11
|
|
|
|
bubulence
|
leeleee pa gde zavrsi onda ta vaginaleta???? mi nismo nikada, evo sada ih koristim i ne pada mi na pamet
|
|
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 22.9.2014 23:04:26
|
|
|
|
Bibilib
|
Zavrsi u pm pametno sa tvoje strane...
< Poruku je uredio Bibilib -- 22.9.2014 23:05:20 >
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 23.9.2014 6:55:58
|
|
|
|
mali_mis
|
Ili vaginalete ili sex, nikad i jedno i drugo.
|
|
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 23.9.2014 7:51:48
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ili vaginalete ili sex, nikad i jedno i drugo. Slazem se sa ovim
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 28.12.2014 0:00:59
|
|
|
|
Maraj
|
Uvece vaginaleta do jutra pa sutradan u toku dana -da. Al to su bile laktobacil vaginalete
|
|
|
|
RE: Da li ste imali odnose a koristili vagina... 28.12.2014 19:16:57
|
|
|
|
opcinjena
|
Nisam. Mislim da je zabranjeno dok se koriste vaginalete da se imaju odnosi.
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?