Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 2.2.2012 15:22:11
|
|
|
|
peca
|
Ja jako cesto u jelovniku kao namaz ili prilog imam proprzen susam ali sa pavlakom, toga mogu da jedem dok mi se ne smuci
< Poruku je uredio peca -- 2.2.2012 15:27:56 >
|
|
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 21.2.2012 8:51:34
|
|
|
|
Jeca*
|
juče sam "osmislila" divan namaz, pa toplo preporučujem skuvala sam jaje i stavila u blender kuvano jaje, malo rukole, kašiku senfa i pečurke sa prazilukom (koje sam naravno prethodno dinstala na teflonu sa par kapi ulja, dok nije sva voda iz njih isparila). Stavila sam malo vegete i belog luka (kao začin) i sve izmiksala
< Poruku je uredio Jeca* -- 21.2.2012 8:52:01 >
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 21.2.2012 8:52:45
|
|
|
|
Ognjenka
|
Jeco, to je bas njam! Moram probati!
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 22.4.2012 22:26:20
|
|
|
|
PoisonEve
|
U blendar staviti jedno jaje, malo sremusa, malo praziluka, komad mladog sira, malo majoneza i kasicicu senfa
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 22.4.2012 22:28:22
|
|
|
|
PoisonEve
|
Kikiriki buter Samleti u blenderu jednu supenu kasiku secera i 1 kafenu kasicicu soli, zatim dodate oko 100g kikirikija i kad to doooobro sameljete, dodate jedno 5 supenih kasika ulja. To je to!
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 4.5.2012 18:08:43
|
|
|
|
Jole84
|
Ognjenka baš fino zvuči,ionako u zadnje vreme tamanim samo Ella,a baš mi je neukusan,ovako ću da ubijem 2 muve jednim udarcem-em jedem hlebac (koji obožavam) em zdrav sirac,ma milinaaa Ja u zadnje vreme spremam paštetu od tune,našla sam recept na netu i baš je fina
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 2.2.2013 15:51:18
|
|
|
|
Jole84
|
Malo da osvežim ovu temu: Izdinstam spanać,ali vrlo kratko i pomešam sa belim lukom i ella sirom-baš ukusan namaz A pašteta od tune mi ja najbolja na ovaj način-1 tunjevina,1 glavica crnog luka,malo belog luka,kašičica senfa,žumanca (mada može i 2 cela kuvana jaja),malo aleve paprike,soli i vrlo malo majoneza (mada i ne mora),sve izblendam i prste da poližeš!
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 2.2.2013 17:19:05
|
|
|
|
nata11
|
Jole ja obozavam ovaj drugi recept ali uvek stavljam kuvano jaje. Namazi su mi super za veceru kada me mrzi da nesto spremam, ubacim hleb u toster da se prepece i smutim na brzaka sta god imam u frizideru i vecera gotova. Ja najvise volim: abc krem sir, sitno naseckana sunka, kuvano jaje, malo bibera (veoma malo) i preko list salate.
|
|
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 3.2.2013 8:44:19
|
|
|
|
boba 11
|
odlicna tema -sve sam iskopirala i odstampala pa cu da pravim .Nisam imala pojma da imamo ovako korisne teme na forumu
|
|
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 5.2.2013 12:48:58
|
|
|
|
Jole84
|
Nato super mada bi to najbolje bilo za doručak za večeru je no no
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 5.2.2013 12:51:16
|
|
|
|
nata11
|
Jole doruckujem uvek na poslu pecivo tako da Mada vise sam lenja mogla bih i to lepo da spremim pa u cinijicu i super namaz za kiflu. Za veceras se spremam da pronadjem neki novi namaz pa javljam ako nesto zanimljivo smuckam.
|
|
|
|
RE: Namazi za (na) hleb 5.2.2013 12:57:33
|
|
|
|
Jole84
|
Ja sam se navukla na ovaj sa spanaćem,mnogo je dobar,probaj Ako nađeš neki novi,piši
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.