|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od šampinjona

Ringerajina kuhinja, 10.1.2014
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 100g mlevenog mesa
  • 400g šampinjona
  • 200g brašna
  • 2 jajeta
  • 20g maslaca
  • malo vode
  • ulje


  1. Umestite testo od brašna, jaja, maslaca i vode.
  2. Mleveno meso izdinstajte na ulju (može i na luku) i začinite po ukusu.
  3. Šampinjone iseckajte na kolutiće i prodinstajte na malo ulja.
  4. Začinite po ukusu.
  5. Od malo brašna i vode napravite "zapršku" i umešajte u šampinjone kad se skuvaju i puste vodu, da se tečnost zgusne i skuva se sos.
  6. Testo rastanjite i vadite krugove čašom. Na jedan krug stavite malo mlevenog mesa, preklopite sa drugim krugom i sastavite krajeve.
  7. Raviole barite u posoljenoj vodi.
  8. Poslužite ih prelivene sosom od šampinjona.


Osnovno testo možete koristiti i sa drugim punjenjem ili prelivom.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Jelo od starog hleba 2
Ringerajin kuvar: lelaigor
Brodići
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

izbor imene
Milica#n

Koje ime vam je lepše?

Damjan (43%)

Pavle (57%)


Ukupan broj glasova: 196

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here