|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od šampinjona

Ringerajina kuhinja, 10.1.2014
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 100g mlevenog mesa
  • 400g šampinjona
  • 200g brašna
  • 2 jajeta
  • 20g maslaca
  • malo vode
  • ulje


  1. Umestite testo od brašna, jaja, maslaca i vode.
  2. Mleveno meso izdinstajte na ulju (može i na luku) i začinite po ukusu.
  3. Šampinjone iseckajte na kolutiće i prodinstajte na malo ulja.
  4. Začinite po ukusu.
  5. Od malo brašna i vode napravite "zapršku" i umešajte u šampinjone kad se skuvaju i puste vodu, da se tečnost zgusne i skuva se sos.
  6. Testo rastanjite i vadite krugove čašom. Na jedan krug stavite malo mlevenog mesa, preklopite sa drugim krugom i sastavite krajeve.
  7. Raviole barite u posoljenoj vodi.
  8. Poslužite ih prelivene sosom od šampinjona.


Osnovno testo možete koristiti i sa drugim punjenjem ili prelivom.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Teletina sa povrćem
Ringerajin kuvar: Hana Banana
Aurora špagete
Ringerajin kuvar: lelaigor



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here