Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 22.11.2011 18:49:47
|
|
|
|
vukosava
|
Jao to je skroz mljac mljac
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 22.11.2011 18:52:29
|
|
|
|
Verus
|
Vuko: umutim sve za 10 minuta, ispecem dok pravim veceru i imamo ga za dorucak, zaista je super.
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 22.11.2011 20:37:06
|
|
|
|
snješka
|
Upravo ispečen. Hvala Veru na ideji. Taman mi je nestalo hljeba za moje ukućane za ujutro, a ja radim.
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 22.11.2011 20:38:03
|
|
|
|
Vika
|
Nešto slično pravim pod nazivom mafini sa bananom i baš je ukusno imeni i bebanu!
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 22.11.2011 20:40:27
|
|
|
|
Verus
|
Samo sto je sladak vise kao kolac, valjda nece tvoji da se ljute. Lepo ide uz kafu i neki namaz, puter ili sa malo meda. Nije inace jako sladak. Drugi recepti koriste po duplo vise secera, zato mi se ovaj i dopao. Vika: verujem da moze da se stavi i u one male merice za mafine pa tako pece u rerni, nisam probala, ali sto da ne.IZVORNA PORUKA: snješka Upravo ispečen. Hvala Veru na ideji. Taman mi je nestalo hljeba za moje ukućane za ujutro, a ja radim.
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 22.11.2011 20:44:52
|
|
|
|
viking
|
ovo moram da pravim što pre!
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 22.11.2011 20:45:47
|
|
|
|
Verus
|
Extra je brzo viking, videces. Ja ga sad pravim nekoliko puta nedeljno, mm ga obozava! (a i ja )
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 22.11.2011 20:47:04
|
|
|
|
snješka
|
Moj muž je već rekao da to nije nikakav hljeb kad ne može da se jede sa mesom. Rekla sam mu da napravi čaj i namaže malo margarina.
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 22.11.2011 20:49:25
|
|
|
|
Verus
|
e jes dobar tvoj muz, nasmejala sam se slatko. Mozda treba da stavim u naziv "KOLAC" da se zna. Mada, ide secer i banana pa kontam znaju bice slatko? Meni to dodje kao neki coffee cake, mi to jedemo tako uz kafu, kao kolac.
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 23.11.2011 11:01:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam to jednom prilikom pravila, sa sve mojim tumačenjem mera (koje mi je posle Verus objasnila) - lb, Tbsp i ostalo Nije ispao bogznašta, spolja je bio suv, unutra gnjecav. Andrej nije hteo da ga jede
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 23.11.2011 13:46:18
|
|
|
|
Verus
|
Ovaj se pece na 350F sto mu dodje 180C, i pise 60-75minuta. Tako da ide na laganoj vatri a duze, i onda proveris onako sa cackalicom. Meni je svaki put ispao super...
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 24.11.2011 6:56:20
|
|
|
|
Yag
|
ovo zvuci super mora se probati dok kupim banana ...ali yag i mm vole banane pa sve po tom ukusu prolazi
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 29.11.2011 4:50:00
|
|
|
|
Yag
|
evo moga nije bas tako fin na oko ali je ukusan skroz
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 29.11.2011 9:59:30
|
|
|
|
bratzz
|
Ja sam pravila dva puta i moji ukucani su zadovoljnii naravno ja! Hvala Verus Planirala sam da slikam ali mi smo velika porodica, svi XXL ljudi tako da nisam stgla jer se brzo pojeo
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 16.10.2012 20:30:27
|
|
|
|
Bebilina
|
Ja pravim nesto slicno, samo sto umesto cimeta ide crna cokolada. I stavljam integralno brasno i svetli muskovado secer. Evo upravo ga imamo u kuci
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 28.4.2017 14:40:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Odličan je, često mi ostanu banane (a muž i dete vole zelene) pa onda smućkam ovako nešto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 27.2.2018 22:45:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja ovo nisam nikada pravila a zvuci odlicno... Stalno mi ostanu banane
|
|
RE: Banana hleb (Banana bread) 27.2.2018 22:49:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ali treba imati orahe...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.