|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
12.4.2012 11:52:33   
Jeca*
umorna
radim i u petak i u ponedeljak...imam tonu obaveza kod kuce, koje jedva cekam da radim jer bas uzivam i da pravim tortu i da farbam jaja...a od posla na poslu ne mogu da se izvucem...kratak mi dan user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1051
12.4.2012 12:06:53   
Modessty
ko ovo vreme... mutno i tmurno... hoću kući

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1052
12.4.2012 14:46:23   
pepeljuga
Konacno mi je malo bolje, jos uvek sam smrckava ali bitno je da nemam vise temperaturu i malaksalost.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1053
12.4.2012 14:52:17   
tanjica85
nezadovoljno,umorno, neispavano, gladno... jedva cekam da otputujem veceras.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1054
12.4.2012 16:03:52   
branki*
danas se osecam bolje,danas mi sunce sja...!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 1055
12.4.2012 21:33:36   
bratzz
Boli me glava zbog herpesa naokuuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1056
13.4.2012 12:28:44   
Maya21
iscrpljeno! fasovali smo deca i ja neki odvratni stomacni virus, jedino je mm dobro, za sad, pa nam je on i kuvar i medicicnska sestra i tesitelj user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1057
16.4.2012 18:55:48   
anajid
Osjecam se jako depresivnouser posted image .Pricala sam sa svojom starijom sestrom,koja ima jedno dete i nece vise dece.Postujem to,ja sam uvek bila kontra tip.Medjutim danas kad je pocela da mi prica kako se utegla i sredila za leto,pa mora rezervisati more,bla bla.Mene uhvatila neka tuga,ja ne mogu nikuda,ni zbog para ni zbog trenutnog stanja.Uhvatila me panika da nikada vise necu moci ni prebijenu paru odvojiti za sebe kraj 3 djece,da necu vise nikada imati svoju slobodu,koliko ce jos puno vremena proci da za sebe nadjem 5 minuta.Znam reci cete da sam nezahvalna,i sama isto mislim,kad pogledam koliko se ljudi muce da dobiju decu,koliko para,suza,vremena potrose,ali eto bas sam nezahvalna.I sama sam 3 godine cekala prvo dete a vidi me sad......user posted image
Bas sam bzvz i stidim se po malo sto se ovako osecamuser posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1058
16.4.2012 19:14:53   
Anoniman
Draga, nemaš čega da se stidiš, pa skoro svaka žena to kad-tad pomisli, pa i sa jednim detetom, a kamo li sa jednim i blizancima na putu. Naravno da si zahvalno, naravno da su deca naše najveće blago, što ne znači da kad rodiš decu prestaješ da voliš sebe, i prestaneš da želiš lepe stvari, pa makar i sitnice. Teško je jer žene retko pričaju o takvim osećanjima, ali ja verujem da skoro svaka oseti nešto slično tome, nekad u toku majčinstvauser posted image

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 1059
16.4.2012 20:03:57   
anajid
Otkucala sam kilometarsku poruku i na kraju kad sam htela da objavim greskauser posted image .Uh bas sam u bedaku,dodje mi da se isplacem,mozda bi mi bilo lakse.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1060
16.4.2012 20:12:35   
vonavoj
u pogresnu temu otkucahuser posted image
ne,u pravu temi..i meni je obrisao poruku,,poludeo RRuser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 16.4.2012 20:14:56 >

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1061
16.4.2012 20:22:04   
mihi
Kad kucate dug post pre nego ga pošaljete kopirajte ga (Ctrl+C) i onda šaljite ako ga obriše vi otvorite odgovor ponovo Ctrl+V i post je tu,

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1062
16.4.2012 20:25:48   
Lu
Ja se osjećam super, iako je danas bio težak dan i jutros sam nekome bila trn u oku... ali mene ne žulja šta me brigauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1063
16.4.2012 21:58:07   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: mihi

Kad kucate dug post pre nego ga pošaljete kopirajte ga (Ctrl+C) i onda šaljite ako ga obriše vi otvorite odgovor ponovo Ctrl+V i post je tu,

da,da..to sam radila ranije,i shvatila da se problem vise ne javlja,ali evo opet je pobrljavila RR!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1064
   [Obrisana poruka]
16.4.2012 22:01:01   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1065
17.4.2012 8:45:38   
NadaR
Umorno .. ne bi se moglo dugo ovako .. jedes,pijes, ides u goste ili gosti dolaze pa opet jedes i pijes .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1066
17.4.2012 8:50:44   
indy_25
Pospano htjela bi da se naspavam da legnem navece u 10 a probudim se u 12.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1067
17.4.2012 9:35:02   
Lilla

IZVORNA PORUKA: indy_25

Pospano htjela bi da se naspavam da legnem navece u 10 a probudim se u 12.

Uffff... user posted image Ja bih bila zadovoljna da se probudim u 7 ili 8, ali bez prekida.

Eto, vidis anajid, sve smo mi pomalo sebicne, neka te ta osjecanja ne brinu. Sasvim su normalna.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1068
17.4.2012 9:36:01   
minavb
bolucka me grlouser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1069
17.4.2012 9:46:17   
jance

IZVORNA PORUKA: anajid

Osjecam se jako depresivnouser posted image .Pricala sam sa svojom starijom sestrom,koja ima jedno dete i nece vise dece.Postujem to,ja sam uvek bila kontra tip.Medjutim danas kad je pocela da mi prica kako se utegla i sredila za leto,pa mora rezervisati more,bla bla.Mene uhvatila neka tuga,ja ne mogu nikuda,ni zbog para ni zbog trenutnog stanja.Uhvatila me panika da nikada vise necu moci ni prebijenu paru odvojiti za sebe kraj 3 djece,da necu vise nikada imati svoju slobodu,koliko ce jos puno vremena proci da za sebe nadjem 5 minuta.Znam reci cete da sam nezahvalna,i sama isto mislim,kad pogledam koliko se ljudi muce da dobiju decu,koliko para,suza,vremena potrose,ali eto bas sam nezahvalna.I sama sam 3 godine cekala prvo dete a vidi me sad......user posted image
Bas sam bzvz i stidim se po malo sto se ovako osecamuser posted image

mocices. i bices presrecna kad to budes mogla, naucis da cenis svaki minut slobodnog vremena, svaki izlazak nasamo sa muzem, pa makar i do radnje, svaki komad sminke i bices tako srecnija, veruj mi. ja sam bila u takvom bedaku samo sa jednim detetom tamo negde kad je imao 2 meseca, mislila sam da nikad vise necu moci ni kod frizera, ni kod kozmeticara, ni komad garderobe da si kupim, da izadjem na kaficu bez toga da razmisljam dal mi je dete kuci zivo i tako to, al sam onda vremenom pocela da se opasuljujem, nasla sam nacine, pomoc gde mi je trebalo i polako dolazim sebi. sve u svoje vreme i na svoj savrsen nacin... ja iskreno podrzavam tvoju zelju da imas jos dece i da se odreknes svega da bi mogla da trudnocu nosis bez problema... user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1070
17.4.2012 9:52:06   
pepeljuga
Jos danas pa se vracam na onaj pakao od posla, pa sam tuzna user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1071
17.4.2012 10:11:31   
bebać
U iščekivanju, nekako sam potajno optimista.....i m je....i valjda će da bude dobro, daće Bog.....ajde telefončiću zazvoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1072
17.4.2012 11:45:32   
Jole84
Joj kako sam se samo ušinula,jedva uspem da ustanem iz kreveta user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1073
17.4.2012 11:52:30   
*Alexx*
Smrzoh se user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1074
17.4.2012 11:59:57   
Ognjenka
Ja sam besna jos od nedelje. Uzas, nikad nisam bila ovako besna ovoliko dugo.
Idem da nadjem onu temu o zaovama, tamo cu da pisem.

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here