Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 15:13:39
|
|
|
|
Anoniman
|
tekst pjesme Fikreta, izmedu mene i dna Jos samo ti stojis, fikreta I mozda bi trebalo Da se sklonis otuda I da pocnes iz pocetka Da ne peres vise tuda stubista Zbog mojih lutanja, kafana i tombola Ti znas da lazem da se promijenit necu nikad Zivot je jedan, zivi ga fikreta Ooooo u losoj formi sam Ooooo u losoj formi sam I zato ne zelim da budes Tu kraj mene, prosetaj Nekada davno voljela si covjeka Taj covjek, to vec dugo nisam ja Vec dugo u losoj formi sam Uzalud me uspravljas Fikreta mi tresnje iznjela A ja se sjetim nekog filma o pticama Kada je ptici u losoj formi drug Tada ni ona ne leti na jug
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 15:17:23
|
|
|
|
oliveradj
|
Imala sam nastavnicu Fikretu , kad se pomene to ime uvek se setim nje zvali smo je tračara bila je luda ko struja. Za mene je ovo romantično klik .Obožavam ovaj film nisam ga puno gledala, ali je nešto posebno uživajte!
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 15:23:56
|
|
|
|
prase
|
Ja kada mislim na ljubavne pesme, mislim na one što se recituju... evo moje omiljene, možda i nije nešto posebno, ali meni je to draga osoba koje više nema recitovala: Kad se jednom zasitiš svog lažnog i bučnog života I kada se tvoj duh zaželi mira i tišine, spokoja i osame Seti se, da postoji jedan put koji se zove Dar el Abit I na kraju tog puta, kuća Said Nasira Na pragu te kuće, zauvek će te čekati moja čežnja Bilo to sutra, ili za mnogo godina Bilo to u času najjačem tvojega života Ili u času bliskom tvojoj smrti Seti se, da je kuća Said Nasira i tvoja I da će te u toj kući dočekati ljubav
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 15:35:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne volim pesme u smislu poezije... ono "zbirka ljubavnih pesama". jednostavno, ne budi u meni osećanja. Evo jedne od Bijelog dugmeta koju mnogo volim: Sve će to o mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš i dvije će pokisle ptice sa tvoga oka prahnuti na jug nijedna suza nimalo volje nijedna slutnja ni glas a moglo je bolje... Reći ćeš malo je tužno a on je bio kopile i jad i stat ćemo goli i sami pred ovo ledeno nebo u mrak miriše pelin pusto polje ocvale ruže i med a moglo je bolje... Gdje, pokaži mi gdje kad tužne sudba ne voli i čime od svijeta da se braniš kao ruža sa dva smiješna trna ili snom uzalud, uzalud, sve je protiv nas...
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 15:41:08
|
|
|
|
nina83
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja ne volim pesme u smislu poezije... ono "zbirka ljubavnih pesama". jednostavno, ne budi u meni osećanja. Evo jedne od Bijelog dugmeta koju mnogo volim: Sve će to o mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš i dvije će pokisle ptice sa tvoga oka prahnuti na jug nijedna suza nimalo volje nijedna slutnja ni glas a moglo je bolje... Reći ćeš malo je tužno a on je bio kopile i jad i stat ćemo goli i sami pred ovo ledeno nebo u mrak miriše pelin pusto polje ocvale ruže i med a moglo je bolje... Gdje, pokaži mi gdje kad tužne sudba ne voli i čime od svijeta da se braniš kao ruža sa dva smiješna trna ili snom uzalud, uzalud, sve je protiv nas... Uvek me rastuzi ova pesma Predivna je!
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 16:01:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Odlutas ponekad i sanjam sam, priznajem ne ide, ali pokusavam I uvek dodje D-moll Spusti se ko lopov po zicama, ruke mi napuni tvojim sitnicama I tesko prodje sve to Jedan D-moll me dobije, kako odes ti u sobi je Glupi D-moll uvek sazna kad je to Uhvati me cvrsto i ne popusta, lud je za tisinom, to ne propusta Vodi me u svoj plavicasti dol Jedan D-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali, Nije to, sta je tuga za D-moll Ponekad te nema i sasvim sam izmisljam nacin da malo smuvam dan Ali je lukav D-moll Pusti da se svetla svud priguse, saceka poslednje zvezde namiguse Vuce mi rukav, idemo Plasi me on, gde si ti, hiljadu se stvari moglo desiti Glupi D-moll, za kim tuguje svu noc Uzme me u svoju tamnu kociju, nebo primi boju tvojih ociju Znam taj put, to je precica za bol Jedan D-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali, Nije to, sta je tuga za D-moll Ostala je knjiga sa par neprocitanih strana I neke stvarcice od herendi porcelana I jedan pulover U kom si bila Ostala je ploca Best Of Ry Cooder I fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude Moja mila Balašević - D mol
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 16:07:16
|
|
|
|
Koukla
|
Balašević mi je po ovom pitanju neprevazidjen... Evo moje omiljene Uspavanka za decaka - Balašević Pričaće ti jednom možda, kako sam ja bio... Štošta... Pile moje... Pače moje malo... Mudrovaće, Badavani... Kad me nema da se branim... Da sam blizu... Ne bi im se dalo... Pričaće ti o plovidbi... Ti što nisu sidro digli... Šta sam za njih neg' ukleta šajka? Tvrdiće, sa zlobnim sjajem... Da sam drhtao pred zmajem... Gledali su oni... Iz prikrajka... Al' ti slutiš otkud bore... Trunje se u oku diglo... Olujno je tamo gore... Gde nas nije puno stiglo... Znam da sanjaš more sveća... I korake po tom doku... Ti si tamo bio... U mom oku... Pričaće ti, kojekakvi... Zloba se ko rubin cakli... Kako odjek mog osmeha ječi... Kleće se u pretpostavke... Kljuckajući, kao čavke... Moje loše prepričane reči... Brojao sam ljude s krsta... Pravila i izuzetke... Posvud promačena vrsta... Samo retki nađu retke... Znam da sanjaš vaskrsenje... Jednu siluetu plahu... Ti si tamo bio... U mom dahu... Pričaće ti jednom svašta... Boljima se teško prašta... Pile moje... Pače moje malo... Silni miševi u boci... Javiće se ko svedoci... Pustolovnog traganja za Gralom... Ne znam više, bože prosti... Dal da strepim... Il da stremim... Da to breme posebnosti... I na tebe nakalemim? Ako nije kasno već? Znam da sanjaš rimovanja... Krike... I tišinu nemu... Ti si bio svugde u mom svemu... Pile moje... Pače moje malo... Lavče moje...
< Poruku je uredio Koukla -- 13.7.2009 16:08:00 >
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 16:50:53
|
|
|
|
guppy RR
|
Ljubav je samo reč Ljubav je samo rec i nista vise ljubav se uvek isto cita i pise ruka u ruci je vec nesto drugo i sapat neznih reci uz kapi kise Ljubav je samo rec i nista vise obicna slova svakog lista papira tajna i strepnja su vec nesto drugo i sapat neznih reci uz kapi kise Ljubav je samo rec i nista vise Ponekad je samo pogled uzrok bezbroj budnih noci uzalud se nekad moli to je ljubav to se voli i kad oci suze vlaze i nevesto kad se laze ili kada telo gori to je ljubav to se voli Ljubav je samo rec i nista vise obicna slova svakog lista papira tajna i strepnja su vec nesto drugo tvoje prvo pismo sto reci bira Ponekad je samo pogled uzrok bezbroj budnih noci uzalud se nekad moli to je ljubav to se voli i kad oci suze vlaze i nevesto kad se laze ili kada telo gori to je ljubav to se voli
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 17:03:33
|
|
|
|
Sneža
|
Svaka pesma od Balaševića me "tresne" tačno u srce svom snagom!!! Inače nisam ljubitelj poezije.
< Poruku je uredio Sneža -- 13.7.2009 17:04:01 >
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 17:07:10
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Svaka pesma od Balaševića me "tresne" tačno u srce svom snagom!!! Inače nisam ljubitelj poezije. baš tako, "tresne". ja volim poeziju.
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 19:03:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam mogla danas da se setim... znala sam na koju mislim, a nikako nisu dolazile reči... Evo je: Jednom su sadili lipu stari Nestorov, gosn. Čeda i još jedan... Bio sam nov u tom stripu komšijin mali kog' su pustili da gleda... Stari Nestorov potpalivši korov tad reče mi: "Ti si mlad, ti ćeš dospeti za taj hlad..." Jednom sam voleo zbilja mislim na ljubav-PRAVU, ŠAŠAVU I SILNU... Vozio hiljadu milja k'o onaj ružni Francuz u prelepom filmu... Vukle me šine pod točak mašine, al' ona me spasila... sve je druge ugasila... HEJ, SVE TO DOÐE NA SVOJE ODAVNO PRAVILA ZNAM SAMO TUGE SE BROJE... HEJ, OPET TORNJEVI TUKU NA SV.LUKU JESEN JE KRIVA...UVEK ME RASTURI SIVA... Jednom je prošla kraj mene sa tipom kog' sam znao taman da se javim... Skrila je pogled na vreme, al' sasvim dovoljno za žur u mojoj glavi... Bezvezno "zdravo" i klimanje glavom i sve što već sleduje... Neka, lutko, u redu je... Jednom su palili lišće sa one lipe dim je lebdeo do neba... Na konm su, nema ih više- stari Nestorov, gosn. Čeda i još jedan... ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio taj nije ništa uradio... i shvatit će kad-tad DA NE ZNA ŠTA JE HLAD... KLIK
< Poruku je uredio Tasha RR -- 13.7.2009 19:09:24 >
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 19:14:55
|
|
|
|
prolece
|
ti si rešila da me dokrajčiš
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 19:16:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao raspametila sam se. Kada je Vučko otvorila temu, na ovu pesmu sam pomislila, jednom davno sam je dobila na papiru od jednog dečka. I jednostavno mi reči nisu danas dolazile.
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 19:19:09
|
|
|
|
prolece
|
ja sam ionako u d-molu, a ovo me dokusurilo.
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 19:21:39
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 19:25:47
|
|
|
|
prolece
|
stvarno ne znam šta mi je odvno me nije ovako uhvatilo. to sam nekad rešavala živom svirkom u društvu najbolje drugarice i vodkom ili tekilom. sad ću morati tvojim linkovima i kiselom.
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 22:47:54
|
|
|
|
Lu
|
Joj šta mi radite...pa od puberteta mi ljubavna pjesma nije izmamila suze na lice... pogotovo stare od dugmeta KRIVO JE MORE
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 22:52:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: oliveradj Za mene je ovo romantično klik .Obožavam ovaj film nisam ga puno gledala, ali je nešto posebno uživajte! Love story... davao se jako kasno na tv-u, posle ponoći... nazovem svog tadašnjeg dečka (sada muža) da dođe da gledamo... eh, kad se setim.. tad smo prvi put spavali
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 22:57:51
|
|
|
|
Maya21
|
Ima jedna Balaševićeva pesma koja me uvek rasplače... BEZDAN Nema me više u tvojim molitvama, više me putem ne prate. A noć mi preti, ponoć i pusta tama, kad me se samo dohvate. Više me ne volis, kad se vraćam nisi budna, ne goriš, gasne nasa zvezda čudna, lazža srebrna stvar. Daleko putujem, vetar nudi neke rime, kupujem, pristaju uz tvoje ime, dva-tri stiha na dar. Ne slušam vise šta šapuces dok snivaš, plaši me koga pominješ. I sve si dalja, a sve mi bliza bivaš, kao da opet pocčnje... Ali me ne voliš, to se uvek drugom desi, govoriš, ali više ne znam gde si, da li neko to zna? Šta sam uradio? Kakva tužna humoreska! Gradio ispod gradova od peska dubok bezdan bez dna... KLIK Bezdan - Đorđe Balašević
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 23:03:55
|
|
|
|
DACA/MACA
|
da potpuno se slazem sa predjasnjim komentarima,bijelo dugme,Balasevic to su ljubavne pesme.Medjutim meni u pravom smislu reci najlepsa ljubavna pesma je SANTA MARIA della SALUTE Laza Kostic.
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 23:09:57
|
|
|
|
Maya21
|
A i ovo je mnooogooo lepa pesma. Iz filma ŽURKA - sa Sofi Marso kada je imala 15ak godina, ne znam da li ga se sećate pravi tinejdžerski film, na taj deo života me i podseća ova pesma KLIK ili ova iz filma Prljavi ples, to je prvi film za " velike devojčice " koji sam ja pogledala sa čitavim razredom na svoj 7. rođendan KLIK
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 23:10:03
|
|
|
|
Lu
|
Ja jako volim Ninu Badrić,ima predivne ljubavne pjesme MOJA LJUBAV
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 23:12:27
|
|
|
|
Lu
|
Ih Maya prljavi ples To je i moj prvi film za odrasle...a sjećam se kao sad,kupio mi tata video i taj sam film prvi pogledala na njemu
|
|
|
|
RE: Najbolja ljubavna pjesma 13.7.2009 23:13:52
|
|
|
|
Sneža
|
Lu,bravo za Ninu!!!Baš mi je gušt kad je slušam,jako volim onu njenu pesmu Čarobno jutro!!! A tek na Džibonija,lepo padnem u trans
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
koje ime dati....pisuljicaSofija (
33%)

Masa (
33%)

Anastasija (
34%)
Ukupan broj glasova: 64Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!