|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lepe vesti
30.8.2012 13:37:38   
Snelle
LJ, u svojoj firmi je potpisao ugovor? Kažem ja posle kiše dođe sunce user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1751
30.8.2012 14:01:53   
Anoniman
Koliko lepih vesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1752
30.8.2012 14:15:23   
minna
user posted image user posted image user posted image
Ja od sutra na odmoru posle godinu dana, konacno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1753
30.8.2012 15:16:00   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Snelle

LJ, u svojoj firmi je potpisao ugovor? Kažem ja posle kiše dođe sunce user posted image

Daaaaauser posted image ...konacno nesto lepo i kod nas bila sam pod stresom 3 dana

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1754
31.8.2012 20:05:37   
pandina

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Cestitam Pandina i mm je danas potpisao ugovor i kolo srece se okrenulo ona koja ga je maltretirala i pokusavala da mu namesti otkaz e pa od danas je on njoj sef user posted image

Hvala! Cestitam i ja tebi, odnosno vama :)

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1755
31.8.2012 20:09:07   
Anoniman
Nama su obećali da tokom sledeće nedelje isplate sva dugovanja i da nadalje možemo da očekujemo redovne isplate. user posted image

(odgovor članu pandina)
  Direktna veza do poruke: 1756
31.8.2012 20:14:31   
pandina
Volim ove finansijske lepe vesti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1757
1.9.2012 16:22:30   
Anoniman
MM od pocetka oktobra prelazi da radi u Srbiju tj BG i sve su sanse da ce ovde i ostati. Ja se radujem zbog Gileta a za sebe jos uvek ne znam user posted image Prakticno nikad nismo ziveli zajedno duze od mesec dana (sem jednom par meseci, al aj to je suvise krato da na to racunam)

(odgovor članu pandina)
  Direktna veza do poruke: 1758
1.9.2012 16:32:48   
minavb
Bice vam divno user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1759
1.9.2012 17:56:25   
liliana
Ja, od silnih ružnih dešavanja u mom životu, ne stigoh da vam se pohvalim:
Moja sestra od strica je trudna!!! Prije 5 god je bila trudna i izgubila bebu u 5. mesecu trudnoće. Od tad nikako nije mogla da zatrudni. Evo je sad trudna moja debela!!!user posted image Tina je rekla "beba-seka" pa ćemo videti!!!user posted image (mada je to sad nebitno).
A da, to je ona moja sestra za koju je moja sveki stalno pitala iam li što novo kad god bi me videla i uvek je govorila da je kod nas nasledno da ne možemo imat djece!!! E, pa stvarno je nasledno!!! user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1760
2.9.2012 0:06:14   
Lilla
Danas sam postala tetka user posted image Tako sam sretna, iako tu srecu pomalo kvari to sto je beba u inkubatoru. No, nadam se da ce moja curica biti super.

< Poruku je uredio Lilla -- 2.9.2012 0:07:13 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1761
3.9.2012 8:48:08   
Olga75
cestitam svimaaa , pogotovo tetkama user posted image
i ja kao tetka da se pohvalim Nadja je prohodala user posted image
i da udenem , nije neka lepa vest ali
danas je matorom rodjendan user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1762
3.9.2012 8:50:59   
New Mom
Pa srećan mu rođendan!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1763
3.9.2012 8:54:01   
Olga75
e pa hvala user posted image
posto ima 100 godina od danas ga prebacujem ga na zdravu hranu a poklonicu mu vijacu neka skine stomak user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1764
3.9.2012 9:04:06   
jance
user posted image pa srecan mu rodjendan...

ja sam juce dobila 4kom trudnicke garderobe iz germanije o kakvoj sam u prvoj trudnoci mogla samo da sanjam! konacno kad se obucem i izadjem iz kuce licim na zensko (sa kipecim salom i stomakom, al koga briga) a ne na nesto sto nosi siroke bagy farke i muzeve majice....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1765
3.9.2012 9:17:22   
bojanica7
jance, cestitam! user posted image user posted image

Panta rei

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1766
8.9.2012 3:45:22   
Brand new mama
Nemam vremena da svim devojkama cestitam na bebicama-tako da svima lepotancicima i princezama saljemuser posted image user posted image user posted image user posted image ,kao sto i mojoj generaciji cestitam sto se upisala u nove trudniceuser posted image .Snele,vidimo se uskoro u temi "Brak i dvoje male dece"user posted image
Moja najbolja prijateljica se porodila i sad cekamo da Pera dodje iz porodilista pa da ga vidimo bar preko kompa.
Svima zelim da budete zdravi i radosniuser posted image user posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1767
8.9.2012 16:50:02   
Snelle

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Snele,vidimo se uskoro u temi "Brak i dvoje male dece"user posted image

user posted image Mislim da sigurno necu pisati nesto sto vec niste sve ostale napisale, tesko da ce se kod mene nesto razlikovati user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1768
8.9.2012 16:57:09   
PoisonEve
Snellle, trudna si?user posted image
Pojma nisam imala, cestitke draga, sve najlepseuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1769
8.9.2012 18:48:50   
Jeca*
Sneleeeeeeeee divnoooooo user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1770
18.9.2012 15:45:57   
mtajcica83
Sad mi je javio jako dobar drug da se zeni za dva mjesecauser posted image user posted image user posted image ..Jako sam sretna zbog njega jer je divan decko, vrijedan i dobar ,, Najjace od svega je sto je to ustvari drug od mog muza, pa ce mu on i biti kum....Medjutim, bas me briga, sto ce on biti tamo,danas mi je ova vijest uljepsala danuser posted image user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1771
31.10.2012 22:57:54   
Anoniman
Možda će nekome biti smešno što ovo mene raduje, ali upravo sam pročitala u novinama da se u Kini priprema ukidanje "politike jednog deteta". Od 1980. godine u Kini je uvedena politika prema kojoj jedan bračni par sme da ima samo jedno dete. Sve druge trudnoće morale su biti nasilno prekinute, jer zakon nije dozvoljavao više od jednog deteta user posted image . I evo, posle više od 30. godina te tužne politike, napokon se ide u smeru ukidanja iste i mene je to baš obradovalo. user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
  Direktna veza do poruke: 1772
31.10.2012 22:58:57   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1773
31.10.2012 23:20:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Možda će nekome biti smešno što ovo mene raduje, ali upravo sam pročitala u novinama da se u Kini priprema ukidanje "politike jednog deteta". Od 1980. godine u Kini je uvedena politika prema kojoj jedan bračni par sme da ima samo jedno dete. Sve druge trudnoće morale su biti nasilno prekinute, jer zakon nije dozvoljavao više od jednog deteta user posted image . I evo, posle više od 30. godina te tužne politike, napokon se ide u smeru ukidanja iste i mene je to baš obradovalo. user posted image

Zakon nije baš zabranjivao rađanje više dece ali se na svako posle prvog plaćao porez.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1774
31.10.2012 23:30:07   
Anoniman
Nije bio porez, već ogromne kazne, ostajanje bez posla i konstantna tortura službe za planiranje porodice. Porodica koja se usudi suprotstaviti se politici jednog deteta plaćala je KAZNU, a ne porez, a kazna je iznosila (i još uvek iznosi) oko 26 000 evra. Ukoliko ne platiš milom, dolazi do prinudne naplate dugovanja. Ova kazna je poznata kao „taksa za društveni odgoj” i zamišljeno je da njenim uplaćivanjem državi budu pokriveni troškovi života drugog deteta. Zbog tako rigoroznih mera u Kini se godišnje izvede 11 MILIONA abortusa. Žene u Kini triput godišnje obavezne su da obave ginekološki pregled da bi se utvrdilo da nisu u drugom stanju. Posle prvog porođaja prinuđene su na unutarmateričnu kontracepciju, sterilizaciju i abortus.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mame zarađuju prodajom svog mleka bodibild...
Mnoge mame se bave dodatnim poslovima, a tu je i pretvaranje sopstvenog tela u mali biznis. Sve veći broj majki radi upr...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Koliko dugo ste čekale radosnu vest?
Palacinka123

Koliko meseci ili godina vam je bilo potrebno da ostanete u drugom stanju?

1-3 meseci (59%)

3-6 meseci (8%)

6-12 meseci (11%)

1- 2 godine (10%)

Vise od toga (11%)

Ukupan broj glasova: 193

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here