| 

| Korisnici na ovoj temi: niko |  | 

|        | Korisnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:50:42
 | 
 |  |  |  

|  mamy2   
   | 
 IZVORNA PORUKA:  milenatea 
 besposlicarke

ja jesmo  i sta ces sad?
 Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:53:29
 | 
 |  |  |  

|  Trcosava   
   | OMG!? 

I flunked anger management! }:->

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:55:07
 | 
 |  |  |  

|  salle   
   | 
 IZVORNA PORUKA:  mamy2 

besposlicarke

ja jesmo  i sta ces sad?
 Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr

aj pali, na BA
         |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:00:43
 | 
 |  |  |  

|  Pretty78   
   | 

besposlicarke

ja jesmo  i sta ces sad?

zjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:01:38
 | 
 |  |  |  

|  zoća   
   | e evo i mene dokle smo stigleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

staza sreće je kratka zato koračaj lagano
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:08:17
 | 
 |  |  |  

|  Lu   
   | Evo i mene ponovo   

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
 Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:09:12
 | 
 |  |  |  

|  salle   
   | zene, u akciju beze nam za 26 000
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:11:34
 | 
 |  |  |  

|  Olga75   
   | pa neka bezi RR ba , mi bar ne idemo da ih spijuniramo   pozdrav za konkurentkinje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:12:12
 | 
 |  |  |  

|  milenatea   
   | isidora prelep ti je sincic |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:12:53
 | 
 |  |  |  

|  zoća   
   | a ima i toga   

staza sreće je kratka zato koračaj lagano
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:12:57
 | 
 |  |  |  

|  salle   
   | 
 IZVORNA PORUKA:  Olga RR 
 pa neka bezi RR ba , mi bar ne idemo da ih spijuniramo
   pozdrav za konkurentkinje

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:15:03
 | 
 |  |  |  

|  milenatea   
   | cemu ovakav post? nista ja lose nisam rekla i mi vismo ovde u sportskom duhu i borimo se za NASU RR i ne svadjamo se ni sa kim, niti imamo nesto protiv BA. Vazno je ucestvovati |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:18:06
 | 
 |  |  |  

|  Ivanka 75   
   | Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski! Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR!
 Ako je ko jedinstven onda smo to mi!
   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:18:14
 | 
 |  |  |  

|  vikiveki   
   | I ja da se zapljunem,došla sam tj odspavala malo sa sinom pa spremila ručak i sada ponovo u akciju do POBEDE....Bilo bi to zaista nešto da pobedimo u finišu takmičenja a one sve vreme vodile   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:19:39
 | 
 |  |  |  

|  Zemunka85   
   | Jaaaaaaooooooooj  tek sada vidim sve ovo jaoooj. Sada sam sa tableta ali jedva cekam da muz dodje, da ja sednem za komp da "ucim' ajaoooj kada ucitam slikaaaaa i slikaaaaa :-) . Odoh sada da komentarisem. Bebac pajki.
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:20:04
 | 
 |  |  |  

|  vikiveki   
   | 

besposlicarke

ja jesmo  i sta ces sad?

Opa, ovde se svašta izdešavalo imamo i konkurenciju na liniji
     |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:20:15
 | 
 |  |  |  

|  17 joka   
   | moje lepotice 
 pogledajte  moj  album

Što  duže  čekaš  na  nesto ,  više  ceniš  kad  to  dobiješ.Jer  sve  što  je  vredno  imati ....VREDNO  JE  I  ČEKATI...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:20:36
 | 
 |  |  |  

|  muzicarka 
   | bilo bi lepo da pobedimo , jos nije kasno   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:21:03
 | 
 |  |  |  

|  milenatea   
   | potpisujem, e iz ovog razloga ajmo da se ne sklanjamo sa kompjutera makar crkle   
 IZVORNA PORUKA:  Ivanka 75 
 Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski!
 Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR!

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:22:09
 | 
 |  |  |  

|  Lu   
   | Dajte taj album "srpska posla", pretpostavljam da je zabavan   

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
 Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:24:41
 | 
 |  |  |  

|  vikiveki   
   | 
 IZVORNA PORUKA:  Ivanka 75 
 Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski!
 Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR!

U pravu si Ivanka 100%
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:26:23
 | 
 |  |  |  

|  dunja RR   
   | ŽENE RAZGOROPADITE SE     

310 poljubaca vrelih
 prosuću po licu tvom
 310 poljubaca nježnih
 ...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:27:35
 | 
 |  |  |  

|  Trcosava   
   | Išla je jedna naša da vidi kod njih stanje.... ali koliko znam nije pisala. Meni ovo smešno, ne znaju za šalu....   
 a sad moram da sredim malo kuću, dete liže tanjir, hoće još kolača, a ja je kuliram

I flunked anger management! }:->

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:27:54
 | 
 |  |  |  

|  milenatea   
   | hahahahahaha sad cemo da vidimo ko nije u sportskom duhu.BA     |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:28:07
 | 
 |  |  |  

|  Dada81   
   | Ja sam i rucak napravila,vredna zena docekam mm   Pa,vidim vec nekih promena ihhh

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu  što sam baš ja majka njemu!
 |  
			|  |  | 

Anketa

Koje je lepse ime?Jelena27KOJE JE LEPSE IME?MIA  (
50%)

NINA  (
50%)
 Ukupan broj glasova: 108
Ukupan broj glasova: 108Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi 
svoju anketu!