|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vremenska prognoza
5.6.2013 15:15:08   
NadaR

IZVORNA PORUKA: jance

nama stize voda.
skoro je sigurno da cemo plivati, ostaje samo pitanje koliko imamo vremena da se preselimo.
juce su rekli kako je danas vrh poplavnog talasa vec u Bezdanu, a ja po onome sto vidim na Hidrometeroloskom i na madjarskom sajtu, daleko smo mi od vrha talasa. pre bi se moglo reci da je to pocetak talasa

Auu Jance user posted image
Mi smo jos sigurni ali ako krene za 2-3 sata je gotovo . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 251
5.6.2013 22:57:22   
jance
za sada je prognoza da ce nas u ponedeljak poplaviti. i to se bojimo da ce mozda i do sprata stici. komsije nose i namestaj sa sprata jer su oni 1m nizi od nas jos a oni su 2010 dobili vodu i na spratu. joj toliko mi to steze zeludac ovih dana. daj da se vise desi pa da i prodje. mesec dana - mesec dana, ali mi stoji ko kost u grlu, nista da planiram, samo gledam decu i placem jer mislim kako nisu zasluzili da ih sada toliko tumbamo....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 252
6.6.2013 8:12:55   
bea83
user posted image  Jance, jel imate gde da sklonite stvari sa sprata? (vi ste na spratu koliko sam shvatila a sveki dole?) Joj kakva muka, sve drugo postane beznačajno

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 253
6.6.2013 8:14:41   
Anck Su Nmaun
Jao Janceee, pa jel tako svake godine na kamenjaru? Ako jeste ja bih brate mili razmiljala o preseljenju user posted image Mislim svake godine nosati namestaj i sta sve ostalo s cime se borite user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.6.2013 8:17:03 >

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 254
6.6.2013 8:31:08   
adulence
Jance sinoc sam bas gledala neki prilog iz ns-a o poplavama...setih se tebe nekako se ipak nadam da ce sve biti kako treba u ponedeljak najavljuju bas topao dan ne znam da li vam to pomaze...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 255
6.6.2013 15:11:12   
jance
sad kazu da nece kod NS doci do 700cm. mislim, mi cemo svakako plivati, ali barem mogu da budem mirna da nece doci do sprata.

Anck, nije tako bas svake godine, ovako je bilo zadnji put 2010 a pre toga 2006. mi kucu prodajemo vec sigurno godinu dana i to za relativno nisku cenu, al eto, ko bi se mantao sa ovim ko sto se mi mantamo.

adulence, na zalost nista nam puno ne znaci, osim sto cemo imati lepo vreme za selidbu. nama prete u stvari vode od topljenja snegova na Alpima i puno kise u srednjoj Europi.

sad mi je samo da znam koliko brzo ce da dodje i koliko dugo ce da traje dok se ne povuce nazad u korito.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 256
6.6.2013 15:16:48   
Olga75
kod nas je bio pljusak i deo centra je zavrsio pod vodom user posted image
nikad oni taj podvoznjak nece srediti
a poenta je sto je do pre sat i po bilo divno , suncano , baaas lepo vreme i onda provala oblaka

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 257
10.6.2013 17:10:38   
Olga75
kod nas se sprema opasno nevreme , pocelo je da grmi , crni oblaci , vetar bas jak duva user posted image
sad cu da pokupim kera unutra i da cekam da prodje

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 258
10.6.2013 17:11:52   
branki*
a,kod nas izaslo sunce sad...

branki

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 259
10.6.2013 17:17:59   
Cuftas
kod mene je ceo dan sunčano, što samo znači da će noćas ili sutra da padne user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 260
10.6.2013 17:24:47   
Figaro88
Au Olga,kod nas ceo dan suncano i lepo.A citam na Fb-u da najavljuju tornada?!

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 261
10.6.2013 18:01:16   
Anoniman
kod nas je jutros bilo bas lepo, toplije nego prethodnih dana i evo sad se naoblacilo, grmi, samo cekam da pocne pljusak.

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 262
29.7.2013 13:43:47   
Štetica
Na terasi mi je termometar koji pokazuje 46stepeni,to je u hladu.KOLOIKO JE TEK NA SUNCU?

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 263
29.7.2013 14:29:15   
ivaMark
nisam izasla iz kuce i ne usudjujem seee...
a nocas kao neka grmljavina user posted image mozda bude i kisice malko!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 264
29.7.2013 14:34:17   
nata11
Ksena a gde se ti nalazis? Da procenim hoce li taj pljusak da stigne do mene ili ne user posted image
Meni telefon pokazuje 40 kao i sto kazu na prognozi. A znate sta je najace meni uopste ne smeta ova vrucina. Stvarno super podnosim velike temperature. user posted image Ja cak u kancelariji nisam ni klimu ukljucila nego napravila promaju.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 265
29.7.2013 14:41:18   
Dani.kv
Kod nas je 40 u hladu a ja u 16h odo za injekciju

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 266
29.7.2013 21:10:32   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: nata11

Ksena a gde se ti nalazis? Da procenim hoce li taj pljusak da stigne do mene ili ne user posted image
Meni telefon pokazuje 40 kao i sto kazu na prognozi. A znate sta je najace meni uopste ne smeta ova vrucina. Stvarno super podnosim velike temperature. user posted image Ja cak u kancelariji nisam ni klimu ukljucila nego napravila promaju.

Ksena je pisala post početkom juna, mislim da je taj pljusak odavno prošao user posted image Meni ova vrućina užasno smeta, bez klime ne znam kako bih izdržala. A moj telefon kaže da će sutra biti "samo" 31, tako da se nadam da ćemo moći u šetnju, ucrvljala sam se u kući user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 267
30.7.2013 8:22:40   
nata11
user posted image user posted image
znaci nista od kise user posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 268
30.7.2013 8:26:57   
adulence
kod nas pad,crno je i sveze....predivno posle 40 stepeni...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 269
30.7.2013 10:56:01   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: adulence

kod nas pad,crno je i sveze....predivno posle 40 stepeni...

Mislis 50 stepeni?user posted image

Konacnooooo zahladjenjeuser posted image kao da sam se ponovo rodilauser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 270
28.10.2013 16:20:57   
dijana1*
Od srede najavljuju zahladjenje. Konacnoooo user posted image ovo vreme nije normalno.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 271
28.10.2013 16:55:04   
Anoniman
e, dijana, kako se radujes zahladjenju? necuuuuu....nek ostane ovako, bas je super! jos ne moramo ni grejanje da ukljucujemo pa je bas i ekonomicnouser posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 272
28.10.2013 17:12:28   
dijana1*
Kseno meni nije normalno da ceo oktobar temperature budu od 25-28 stepeni.
Bar da je do nekih 17,18 ali ovo je bas previse. A nije ni zdravouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
28.10.2013 18:44:03   
Figaro88
Ja jedva cekam sneg,a nigde ne pise kada se ocekuje da ce padatiuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 274
29.10.2013 7:49:39   
Anck Su Nmaun
Super je vreme, ja volim da bude sto duze ovako , mada se jaaako radujem Novoj Godini od kad imamm klinceze pogotovo, a naravno uz to ide i sneg..pa ajd ako bas mora user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here