|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vremenska prognoza
29.10.2013 7:56:59   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Ja jedva cekam sneg,a nigde ne pise kada se ocekuje da ce padatiuser posted image

Iskreno se nadam da će da nas zaobića makar tamo do februara i da padne samo jedared

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 276
29.10.2013 9:02:08   
Misha i Ljisha
i ja jedva cekam sneg, jako volim sneg. Ali nije lose ni ovo lepo vreme mada mi je nekako umarajuce. Kazu danas najtopliji dan u oktobru. Ja se samo setim kakvo nam je gadno bilo prolece a vidi jesen.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 277
14.5.2014 21:36:29   
Olga75
pa je l vidite ovaj kijamet user posted image
kazu da sutra i prekosutra nece raditi skole u Beogradu
a negde sam procitala da ce od ponedeljka temperature ici i do 30 user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 278
14.5.2014 21:38:49   
anci kv
Pa taman da pocrkamo posle od isparenja

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 279
14.5.2014 21:49:53   
mali_mis
Za sutra su rekli neki ludacki spic, jutarnja 6, dnevna 8 user posted image I naravno kisurina user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 280
14.5.2014 23:58:58   
vikiveki
Jao ovde je strašno...moj muž kaže da za njegovih 50 i nešto godina nikad nije doživeo ovakvo nevreme,pogotovo u majuuser posted image ...samo se brinem kako će mi ćera sutra ujutru u školu jer njima niko nije rekao da neće ići u školu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 281
15.5.2014 0:04:57   
Klarita
Leeeeeeele, stra' me vata!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 282
15.5.2014 0:07:32   
vikiveki
Ja idem na spavanje,tako ću zaspati i neću čuti ovo jezivo fijukanje vetra.....Laku noć

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 283
15.5.2014 1:47:45   
Žapkić
Meni sve ovo izgleda kao da nam preti potop!!! Odo" ja da naduvam Tinin bazen-spremam Nojevu barku!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 284
15.5.2014 7:43:17   
Anck Su Nmaun
Kazu danas od 8 do 11 stepeni max ... za vikend malo slabija kisa, a od ponedeljka i do 29 ... jbt ..pocrkacemo kao misevi sa ovim Temp razlikama!

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 285
15.5.2014 7:45:16   
Misha i Ljisha
samo da docekamo ponedeljakuser posted image mada sve sto je preko 25 je meni vec previse al neka bolje i to nego ovo

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 286
15.5.2014 7:53:41   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Meni sve ovo izgleda kao da nam preti potop!!! Odo" ja da naduvam Tinin bazen-spremam Nojevu barku!user posted image user posted image user posted image

user posted image Bogami Žapkić primićeš i nas u tvoju Nojevu barku,ako ne stignemo našu da napravimouser posted image
Ovo vreme stvarno nije normalno

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 287
15.5.2014 7:57:18   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

samo da docekamo ponedeljakuser posted image mada sve sto je preko 25 je meni vec previse al neka bolje i to nego ovo

Da se ja pitam svaki dan u godini bi bio sa 30 stepeni user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 15.5.2014 7:58:03 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 288
15.5.2014 14:26:30   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: Žapkić

user posted image Bogami Žapkić primićeš i nas u tvoju Nojevu barku,ako ne stignemo našu da napravimouser posted image
Ovo vreme stvarno nije normalno

Nego šta ću nego ću as primiti. Samo spremite vesla, pošto sam u deficitu sa istim!!!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 289
15.5.2014 16:49:10   
anci kv

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
Da se ja pitam svaki dan u godini bi bio sa 30 stepeni user posted image user posted image

I ja sam za

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 290
15.5.2014 18:51:59   
vikiveki
Žapkić,šalu na stranu,kako je stanje kod vas?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 291
15.5.2014 19:45:32   
vikiveki
Joj gledam Dnevnik i sva se ježim,strašno je duša me boli zbog ovakve situacijeuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 292
15.5.2014 20:05:13   
anci kv
kažu noćas tek nadolazi. Mm došao iz sela od njegovih,da je sačekao još pola sata ne bi mogao da prođe. Morava izlila na Ibarsku magistralu tako da će i Kraljevo biti odsečeno sa čačanske strane

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 293
15.5.2014 20:11:00   
bubulence
tuga tuga... dusa me boli zbog ljudi koji zive u ugrozenim podrucjima... mozda kisa stane sustra ali oni nece moci da se vrate kuci... koliko vremena ce trebati da se sve sanira, sredi, osposobi za zivot...user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 294
15.5.2014 20:15:24   
anci kv
gde voda uđe tu nema zdravog života..vlaga i samo vlaga

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 295
15.5.2014 20:17:17   
vikiveki
Joj Anci ja baš htela da te pitam jer vidim na TV da su i Kraljevo pomenuli,i ovde su najavili da se tek očekuje porast Save u toku noći.Mm kaže da voda nema šanse da probije nasip u SM,kao do sada se to nikad nije desilo a ja mu kažem da nikad do sada nije pala tolika količina vode.Ja sam zabrinuta a on kaže da se brinem bez potrebe

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 296
15.5.2014 20:20:50   
anci kv
moj ćale kaže da za svojih 60 godina nije doživeo ovako

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 297
15.5.2014 20:23:31   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: anci kv

gde voda uđe tu nema zdravog života..vlaga i samo vlaga

Mene to odmah asocira na neke zarazne bolesti....danas dok sam bila u vodi do kolena u kotlarnici odmah sam pomislila ko zna šta sve ima u toj vodi....strašno

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 298
15.5.2014 20:27:11   
anci kv
ja se uvek tripujem da ima pijavica..pihuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 299
15.5.2014 20:34:30   
vikiveki
anci i ja isto na njih pomislimuser posted image a shvatam da je sve to zbog onih silnih filmova strave koje sam gledala

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here