|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
3.2.2014 13:14:27   
daca77
Drage, navijam jakooo za sve user posted image
Ja sa pojacanom dozom stimulacije, koja je prava konjska, jajnike i ne osecam...user posted image
Veceras ce mi prekinuti postupak, sigurno...

(odgovor članu djanse)
Direktna veza do poruke: 751
3.2.2014 15:13:54   
17 joka
Daco, da se nadamo da ce biti okuser posted image
ipak je rezultat E2 duplo bolji

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 752
3.2.2014 15:17:10   
daca77
Joko, samo cudo da se dogodi, pa onda...idemo dalje, navikla sam na ovakve stvari user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 753
3.2.2014 15:34:57   
17 joka
Dacika, i ja sam vec nekako bzv. niti nas zovu, niti ima dovoljan broj zena.

pa kazu u studiji se daje slaba stimulacija sumnjaju da ce bilo koja od nas imati zrele folikule
ako bude radice aspiraciju i zamrzavanje meni licno bi znacile i par jc. mislim znam da necu imati problema ako nebude jc. mi za postupak necemo imati do iduce god.

zao mi je sto smo zaboravili da mislimo na nas, da malo uzivamo, nedostaju mi oni ljudi koji smo bili pre svega ovogauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 754
3.2.2014 18:03:55   
Skijasica

IZVORNA PORUKA: djanse

Devojke, moramo biti jake i pozitivne. Hvala vam na podrsci,mnogo mi znaci.
Imam i pitanjce: da li su vas boleli jajnici,kada ste krenule sa stimulacijom? Ja ponekad imam utisak da ce da mi iskoce napolje.

Djanse,
i mene su boleli, a nekad su me tako zigali da u momentu ne mogu nogu da pomerim. Kako ide sa stimulacijom?
Drzimo fige da budes bolja od nas! user posted image

(odgovor članu djanse)
Direktna veza do poruke: 755
3.2.2014 18:12:18   
Skijasica
Joko draga,
nemoj da posustajes. U ovoj borbi je najvaznije ne odustati. U pravu si da izgubis onaj svoj zivot koji si imao pre, ali pokusaj da malo skrenes misli. Nemoj iscekivati poziv svaki dan. Opusti se, idi negde. Za pocetak idi u bioskop... Radi stvari koje si i pre radila, a zapostavila ih.
Zelim ti da ne odustajes i da jednog dana ljubis svoju user posted image , kao sto zelim svima nama! Samo napred!user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 756
3.2.2014 18:29:30   
17 joka
Skijašice, nikada nisam pomislila da odustanemo nikada necemo,mnogo toga smo prošli i još mnogo toga nas čeka

ja znam da ce mo uspet jednog dana kad bih samo znala kad ce to biti pa da vise nebrinem,želja je prevelika neobkašnjiva, žao mi je što svake godine sve više parova ima sa ovim ili slicnim problemom...

svakako znam da nas nase bebice cekaju i da cemo biti divne mamike i najponosnijeuser posted image

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 757
3.2.2014 20:49:28   
djanse
Sem jajnika,sve ostalo je ok. Sutra ponovo u Va,po jos bockica. Kako si ti? Gde nam je Stetica?

Direktna veza do poruke: 758
3.2.2014 22:18:41   
Štetica
Djanse tu sam,ja virim iz prikrajka.user posted image
Cekamo te sutra da se javis,da nam kazes kako je bilo na uz.
A jajnici bole pa bole. Na stimulaciji mi je bilo kako kad,a sad cim je puna besika i jajnici i materica bole.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu djanse)
Direktna veza do poruke: 759
4.2.2014 13:10:35   
Skijasica
Zenice,

evo da se javim u Lilino ime, ona u VA nema net. Danas joj je bio transfer. Vraceno joj je 3 cetvorocelijska embriona.user posted image user posted image user posted image Imala je 8 jc i svih 8 su se oplodili. Javice joj za par dana da li su dobri za zamrzavanje! Navijamo za Lilu i za sve nas kilavce!user posted image user posted image user posted image user posted image

Daco, Lili je krenula zajedno sa Steticom i sa mnom. Isto je sporo islo, slabo se razvijali folikuli, E2 nizak. Endometrijum je jedino bio dobar. Doktor je bio uporan i cekao je. Na kraju se isplatilo. Njoj je radjen transfer 5 dana posle nas. Dobro razmisli pre nego sto doneses odluku. Oni su isli o trosku drzave jedino to je velika razlika. user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 760
4.2.2014 13:12:40   
daca77
Hvala, Skijasiceuser posted image
Bravo za Lilyuser posted image
Sada navijma jako za sve user posted image

Direktna veza do poruke: 761
4.2.2014 17:10:26   
djanse
Evo i mene. Danas na uz-u dr kaze: 6,1 endo,desni 11,11,11,11,9;levi 11,11,11,8. Nisam sigurna da li je to ok ili ne. U cetvrtak se selim za Va i ostajem tamo do kraja. Ne znam da li cu imati net,al pokusacu da se javim sa novim info. Po nekoj njihovoj racunici,14.2. bi trebalo da bude transfer (al to nije sigurno). Stetko,ako dolazis do Va javi se da se vidimo

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 762
4.2.2014 17:19:30   
Skijasica
Djanse,

dobri su ti rezultati. Vidis kako su ti ujednaceni folikuli. Prvi put da cujem da su nekom tako ujednaceni.
Samo napred! user posted image

Ako nekom treba stan u VA imam drugaricu koja izdaje!

(odgovor članu djanse)
Direktna veza do poruke: 763
4.2.2014 17:31:04   
17 joka
Djanseuser posted image user posted image bice tu lepih jc.

Direktna veza do poruke: 764
4.2.2014 19:15:46   
MakiB
Pošto mi je skijašica javila da je u Valjevu problem sa izdavanjem stanova na kraći period čini mi se da mogu da pomognem. Ja imam stan u Valjevu, jednosoban, u Karađorđevoj ulici, kompletno opremljen sa centralnim grejanjem. Spremna sam da ga izdajem parovima koji u Valjevu rade IVF. Stan je slobodan već od sledeće nedelje. Na moju žalost imam samo jednu sliku stana jer mi u njemu nikad nismo živeli, stan je prošle godine nakon iseljenja prve stanarke kompletno opremljen novim nameštajem i okrečen. Ima sobu u kojoj je ugaona garnitura, ormar, komoda, tv, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, hodnik, veliko kupatilo, terasu. Javite ako je neko zainteresovan da se dogovorimo.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 765
5.2.2014 18:38:57   
PalcicaBg
Stetice,Lilu,Skijasice mislim na vas i navijam svom snagom za visoke bete! user posted image
Djanse vidim da lepo napredujes,nek se tako i nastavi pa da se i tvojoj beti radujemo!
Ljubim vas sve i grlim jako! user posted image

(odgovor članu MakiB)
Direktna veza do poruke: 766
6.2.2014 9:41:31   
daca77
Navijam i ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 767
6.2.2014 20:00:24   
Skijasica
Jos 5 dana! user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 768
6.2.2014 20:08:11   
17 joka
poslednji dani do bete su najsporiji i najduzi dani zelim vam da sto pre prodju i da nas obradujete velikim betamauser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 769
7.2.2014 9:53:38   
Lilu KV
Zene moje drage,evo mene ,napokon, kuci i dokopah se interneta.user posted image
Ostali smo malo duze u VA da odmorimo mozak od svega...
Djanse lepo ti napreduje stimulacija,drzim ti palceve.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 770
7.2.2014 11:05:45   
PalcicaBg
Lilu user posted image da dani do bete sto pre prodju! Nadam se da ste se odmorili,meni je iskreno onaj jedan dan i noc u apartmanu bio mucenje,jedva sam cekala da dodjemo kuci,kuci je najlepse user posted image
Cekalice moje drage zelim vam da za par dana ugledate velike bete! user posted image

(odgovor članu Lilu KV)
Direktna veza do poruke: 771
7.2.2014 19:18:45   
Skijasica
Palcice user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 772
7.2.2014 19:45:59   
Kinesce
Stetice imas pp user posted image

Verovanje je stvar vere,a ne logike.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 773
7.2.2014 19:59:25   
Skijasica
Kinesce, kada ti kreces u postupak?

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 774
7.2.2014 20:05:57   
Kinesce
Cekam ciklus i krecem sa kontracepcijom user posted image .Odradicu i histeroskopiju.
Kako si ti user posted image ?

Verovanje je stvar vere,a ne logike.

Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here