Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koriščenje antibiotika u 3.tromesečju 16.9.2009 16:02:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam da odgovorim na tvoje pitanje, ali možda nađeš nešto ovde: Trudnoća i lekovi KLIK Ono što ću ti reći jeste da bih ja sigurno pila prepisane lekove, jer smatram da je trudnoća stanje u kom treba da verujem svom lekaru, kod kog idem godinama.
|
|
|
|
|
RE: Koriščenje antibiotika u 3.tromesečju 16.9.2009 16:29:32
|
|
|
|
mihi
|
U uputstvu za upotrebu piše da cefalosporini mogu da se koriste u trudnoći samo po savetu lekara ili ako tako antibiogram zahteva.
< Poruku je uredio mihi -- 16.9.2009 16:32:03 >
|
|
|
|
|
RE: Koriščenje antibiotika u 3.tromesečju 17.9.2009 16:58:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikada nemoj da se opterecujes oko toga. Dr znaju sta rade. Tako sam se i ja plasila. I ja sam pila i primala inekcije. Beban hvala Bogu ziv i zdrav. Uzivaj, ne brrini se. IZVORNA PORUKA: BiBi81 Nadam se da ne otvaram duplu temu... nisam je primetila među postojećim. Elem, doktorica mi je prepisala terapiju antibioticima, tačnije Alfacet 500 mg i povidon jod vaginalete za borbu sa bakterijama koje su me spopale a pronađene su u cervikalnom brisu. Ne znam da li je u meni problem što sam suviše skeptična, ali sam zbog ličnog utiska da mi je suviše olako prepisala ovakvu terpiju već par dana u brizi. Svuda po internetu, kao i u uputstvu za korišćenje ovih lekova piše da se trebaju izbegavati u trudnoći, odnosno da se mogu koristiti samo ako to lekar prepiše... A koliko zaista možemo da se oslonimo u stručnost svojih lekara? U krajnjoj liniji, zna li neko kakve posledice (ako ih ima) mogu biti korišćenjem pomenutih lekova u 8.mesecu trudnoće? Hvala na odgovoru svim dragim trudnicama koje znaju nešto o ovome!
|
|
|
|
|
RE: Koriščenje antibiotika u 3.tromesečju 18.9.2009 11:19:07
|
|
|
|
BiBi81
|
Hvala Miljana
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.