|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Devojćica ubila svoje dete
24.9.2009 17:53:35   
sanji
Devojčica ubila
svoje dete E. V. N, 23.09.2009 16:53:28
Poslednja promena: 23.09.2009 21:39:29 user posted image
Opšta bolnica u Požarevcu PETNAESTOGODIŠNjA devojčica N. T, učenica Tehničke škole "Nikola Tesla" u Kostolcu, porodila se u Domu učenika u tom gradu, ubila bebu, stavila je u putnu torbu i sakrila pod svoj krevet u sobi Doma učenika.
Kako "Novosti" nezvanično saznaju, sve se dogodilo 21. septembra u večernjim časovima. Petnaestogodišnja učenica prvog razreda ove škole, koja je delila sobu sa još tri učenice, porodila se sama oko 21 čas u kupatilu učeničke sobe. U to vreme u sobi su bile i njene drugarice, ali nisu primetile da se bilo šta dešava. Devojčica se, navodno, tog dana žalila da joj nije dobro i da ima menstrualne probleme. Zamolila je drugarice da joj u kupatilo donesu putnu torbu kako bi spakovala neke stvari. Mrtvo novorođenče stavila je u putnu torbu, koju je kasnije sakrila ispod svog kreveta.
Vaspitačica koja brine o stanarima Doma učenika primetila je da je devojčici tokom dana bilo loše, pa je samoinicijativno o tome obavestila Dom zdravlja u Kostolcu. Lekari Doma zdravlja i hitna pomoć su došli i prebacili maloletnicu u bolnicu, gde su ginekolozi ustanovili da se porodila. To je bio alarm za policiju koja je iste večeri, oko 22 časa, otišla u Dom učenika i pronašla mrtvo novorođenče.
Policija i istražni organi nisu još razgovarali sa devojčicom. Obdukcioni nalaz mrtvog novorođenčeta, koji su u kostolačkom Domu zdravlja obavili obducenti MUP, još se čeka, ali nema sumnje da je reč o čedomorstvu.
Maloletna devojka u Dom učenika došla je 1. septembra ove godine iz sela kod Zaječara. Prema saznanjima "Novosti", o svemu je obaveštena njena majka, koja je policiji ispričala da ne zna ništa o ćerkinoj trudnoći.
Inače, "Novosti" saznaju da je prilikom konkurisanja za smeštaj u domu maloletnica imala uredno lekarsko uverenje iz kojeg se vidi da je bila zdrava, iako je u to vreme morala da bude bar u trećem mesecu trudnoće.
Povodom ovog slučaja u sredu nije bilo zvaničnih saopštenja, nisu se oglašavali ni policija u Požarevcu, koja je obavila uviđaj, kao ni istražni organi Okružnog suda u tom gradu. Dom učenika Tehničke škole "Nikola Tesla" otvoren je 1. septembra ove godine.
Devojčice koje su bile u sobi sa maloletnicom poslednjih dvadesetak dana izjavile su da nisu znale i nisu primetile da je trudna i da im se samo požalila tog i prethodnog dana da je boli stomak zbog menstrualnih tegoba.
Istražni organi trebalo bi da utvrde i kako je moguće da je devojčica dobila uredno lekarsko uverenje, a da lekar nije konstatovao da je u drugom stanju. Istraga će tek utvrditi gde je lekarsko uverenje izdato i koji ga je lekar potpisao.

SLEDI OPORAVAK
Direktor bolnice u Požarevcu Srećko Bosić potvrdio je da je devojčicu "u lošem psihofizičkom stanju i sa bolovima u stomaku u bolnicu dovezla Hitna pomoć" na poziv obezbeđenja Doma za učenike.
- Naši ginekolozi su ustanovili da se radi o porođaju obavljenom van ustanove - rekao je Bosić i dodao da je devojčica primljena u bolnicu u ponedeljak uveče.
Prema njegovim rečima, zdravstveno stanje devojčice u sredu je stabilizovano.
Bosić je naveo i da će u njenom daljem oporavku učestvovati psiholog i psihijatar. On je rekao i da javnosti ne može da saopšti nikakve podatke o starosti i uzroku smrti bebe:
- Beba nije dovezena sa devojčicom koja je primljena. Po njenom prijemu su obavešteni istražni organi i oni su verovatno preduzeli mere prema svojoj proceduri. O bebi ne mogu da vam dam nikakve podatke

DOBILI SMO PRINCEZE
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Devojćica ubila svoje dete
24.9.2009 17:57:36   
sanji
Ja sam šokirana i morala sam da stavim ovaj članak! Koja je verovatnoća da niko ne primeti celu trudnoću? Gde su ti roditelji?user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 2
24.9.2009 17:58:38   
Verus
Zasto???Pobogu mogla je dati bebu nekom paru koji zeli da usvoji.  Jadna bebauser posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 3
24.9.2009 18:23:12   
cicko
Da ne poverujes!!! Kad samo vidim koliko parova zeli dete, pokusavaju godinama i nista, a onda se dogodi nesto ovakvo! Strasno!!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 4
24.9.2009 18:36:03   
Anoniman
1. Kako niko nije video da je trudna?
2. Kako drugarice u sobi nisu čule da se porađa?

Meni su ove priče skroz sumnjive i ne verujem u njih!

(odgovor članu cicko)
  Direktna veza do poruke: 5
24.9.2009 18:39:42   
Anoniman
Ni meni nikako nije jasno kako niko nije video da je trudna i kako drugarice u sobi nisu cule da im se drugarica poradja u kupatilu user posted image Zar se porodila za 10 min pa su mislile da unutra samo nuzdu obavlja user posted image Sve mi je ovo nejasno i grozno, a za njene roditelje nemam reci. Toj devojcici treba pomoc psihijatra!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 6
24.9.2009 18:41:46   
Anoniman
Mislim, ako se porodila 21og, onda je prvog imala stomačinu (a ne stomačić), šta je ta mama gledala kada je ispraćala devojčicu u dom?!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 7
24.9.2009 18:44:05   
Anoniman
Pogresila sam u prethodnom postu... Ne samo njoj vec i njenim roditeljima treba pomoc psihijatra!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 8
24.9.2009 19:17:12   
barbara
strasnouser posted image

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 9
24.9.2009 19:27:02   
sephora
kako je samo uspela da sakrije celu trudnoću od svih, pa to ne daj Bože ni ja sada u ovim godinama ne bih umela da izvedem, pa se pitam koliko li je ona lukava?!!!
pa, samo ubiti novorođenče, tek koliko ludosti i svireposti za to treba, mala nije baš svoja, mnogo sam besna na takve ženske osobe, to je po meni sebičluk!!!
da ne preza da ubije drugo biće jer je ona nešto brljala...baš sam besna na nju, ničim ne mogu da je opravdamuser posted image , ni godinama, ni okolnostima u porodici, ničim,...
čak i da je dete rezultat nekog napastvovanja, ona se ovakvim postupkom izjednačava sa tim napasnikom, jer i u tom slučaju postoji rešenje koje ne mora niko da zna osim nje i nekog stručnog lica!!!

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 10
24.9.2009 19:29:24   
AtenA
strasno!uposte mi nije jasno kako je to sve uspela da sakrije i izvede!I naravno nema nikakvog opravdanja za to zlodelo!

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 11
24.9.2009 19:33:57   
indy_25
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Mislim, ako se porodila 21og, onda je prvog imala stomačinu (a ne stomačić), šta je ta mama gledala kada je ispraćala devojčicu u dom?!

Ne mora znaciti da stomak moze da se vidi. Imala sam komsinicu koja je bila trudna sa 16 i svojoj mami je donosila uloske od drugarica kako bi dokazala da dobija user posted image  a stomak nije niko primjetio za 9 mjeseci dok se ona nije iznenada porodila u kuci roditelja i cijeli komsiluk nije mogao da vjeruje. Njeni nisu htjeli da prihvate djete i dali su ga u dom jer je ona bila maloljetna. Kasnije je ta moja komsinica otisla negdje u svjet i radila navodno kao konobarica i vratila se u bosnu kada je imala 20 godina zaradila brdo para ne znam sta je tacno radila ali sumnja se na prostituciju( mahalske price) kupila stan i uzela svoju curicu iz doma. Kasnije su je i roditelji prihvatili jer se mala naglo obogatila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 12
24.9.2009 19:39:15   
mihi
Mi u komšiluku imamo devojčicu koja se porodila sa 16 godina majka je saznala u 8. mesecu da je trudna, sada ima 21 godinu, studira a roditelji joj pomažu oko deteta, otac deteta ne živi s njima ali viđa klinca, majka kaže da joj je stomk bio baš mali u 8 mesecuuser posted image

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 13
24.9.2009 19:40:20   
sephora
Hvala Bogu, ona je rodila dete i jednog dana došla po njega. Sad, nije pohvalno ako se prostituisala ali ona je ipak ispala majka! verovatno se nadala da će roditelji prihvatiti dete...dobro je da je sada sa svojom malom, nadam se da su srećne!!!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 14
24.9.2009 19:43:32   
sephora
i za devojku o kojoj mihi priča, dago mi je da su joj roditelji ipak pomogli!!
nesumnjivo je to bilo strašno za njih ali uvek ima rešenja, a ovo ubistvo o kom smo pričale-za osudu svih upletenih u događaj!!!

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 15
24.9.2009 19:47:07   
indy_25
Ne bi da me shvatite  kao da opravdavam ovu djevojcicu ali mozda nije ubila djete mozda je umrlo prilikom poroda s obzirom da se sama poradjala ipak je njoj 15 g njen mozak nije u mogucnosti da funkcionise zrelo i svjesno. Ko zna kako se to sve desilo.

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 16
24.9.2009 20:01:44   
barbara
slazem se sa indi!ko zna sta se sve tu desavalo,ko zna kakvi su joj i roditelji mozda su neke psihopate!mozda joj je otac napravio dete pa nije smela nikom da kaze ko zna sta je sve tu bilo!zao mi je zbog svega ali ne mogu da je osudjujem ima ko ce da joj sudi a ja necu da se gresim imacu i ja dete!ne daj boze nikomuser posted image sigurno je neko od roditelja sredio sa doktorom da prodje lekarskiuser posted image

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 17
24.9.2009 20:25:22   
sanji
Ne znam koga bi optužila u ovoj priči i koga bih sažaljevala ali ovo jednostavno nije normalno. Možde je dete umrlo ali ona je morala za 9 meseci da shvati da će se roditi. Mislim da je morala da potraži pomoć ranije i da je neko sigurno znao za celu tu priču! U svakom slučaju priča je mnogo jeziva i na granici neverovatnog. Pročitala sam je u Večernjim novostima i šokirala se. 

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 18
24.9.2009 21:09:23   
sneza24
Neznam sta da kazem.Pa ta majka je valjda videla da njena cerka ne koristi uloske.

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 19
24.9.2009 21:12:51   
Anoniman
Negde sam vec pisala o devojcici koja se isto tako samo jednog dana porodila a da niko nije znao da je trudna, nije se uopste video stomak. Mama mi je pricala, ona je srela njenu babu koja zivi sa njom i njenim roditeljima. Ni u skoli niko nije primetio, radila je fizicko i tako to. A zadrzali su dete, a devojcica i dalje ide u srednju skolu.

(odgovor članu sanji)
  Direktna veza do poruke: 20
24.9.2009 21:30:34   
NadaR
Moja jedna drugarica iz gimnazije se porodila u drugom razredu! Niko nista nije primijetio!
Ni mi ni roditelji!
Culi smo da se udala u subotu a vec u ponedeljak porodila!

Nisam mogla vjerovati jer smo svaki damn bili zajedno i nismo nista primijetili! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 21
24.9.2009 21:38:13   
melania
Ok,niko ne govori da njena mama nije kriva.A da li mislite da posto kazete da mala nema mozga,navodno zbog godina pa kako je znala da se j...,pa mislim stvarno.ja sam u njenim godinama igrala lastis!!!Sta se to desava sa nasim vrednostima?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 22
24.9.2009 21:44:18   
indy_25
pa odkud ti znas da se ona dobrovoljno j..... mozda je silovana   a sto je neko rekao mozda je i tata silovao to u danasnjici nije bas rijetkost niko nije rekao da nema mozga nego da njen mozak nije u stanju da razmislja zrelo i ja sam rekla ko zna sta se tu sve desilo.

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 23
24.9.2009 21:55:44   
indy_25
ja bi u ovoj prici najvise okrivila njene roditelje koji ne znaju sta se desava sa njihovim djetetom a ne ovu djevojcicu.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 24
24.9.2009 22:01:00   
melania
Draga Indi veruj mi da znam o cemu pricam.Sestric mi zivi u mojoj zgradi i ne bi verovala sta sve ima u telefonu,sta to njegove drugarice rade bez ikakvog srama.Gadno mi je da ti kazem ali su te stvari zalosne.Verovatnoca da je silovana je manja jer bi to sigurno prijavila,ma danas su klinke toliko nasrtljive da je to uzas.Moras ih imati u blizini da vidis koliko su postali opiceni!!!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here