dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Da, to su moje galerije na tom forumu . Imaš i onaj drugi link sa slikama hotela u Kušadasiju... Čamjuva ti je selo jedno 15ak km udaljeno od Kemera, koji je kao neki gradić. Nisam bila u Kemeru, a u Čamjuvi imaš jednu ulicu sa radnjama i kao neko malo šetalište. To je bilo pre 5 god. Mi smo npr 5-6 puta izlazili do sela, prvenstveno da kupimo pelene i maramice, jer su u hotelu bezobrazno skupe. Realno, nismo imali vremena da idemo do Kemera, a ako hoćete da idete ima buseva na svakih 15ak min i putuje se oko 15 minuta. Ali nama je sa bebom bilo bzv, a i u hotelu smo imali sve što nam je trebalo, a to je ODMOR! Išli smo na masaže, u tursko kupatilo, a svako veče posle večere ima kao mini disko (to ti je fora po svim tim hotelima), od npr 8-9 i klinci tu sa animatorima djuskaju. Ova naša je baš htela da učestvuje, pa je nama bio hit da svako veče odradimo mini disko posle večere, a onda je već vreme za spavanjac... Fotke su ti super! Ja što sam starija to manje volim da lutam, mada jesam avanturista .. ali sa bebom, ove godine, baš bi htela odmor jer nikakvu pomoć nemam. Znači Čamjuva je selo, i do njega od hotela može peške, i ima u selu gde prošetati? Malo sam čitala iskustva, i najviše mi se dopada Kemer u toj regiji, a i mnogi pišu da je najbolji za decu .. pišu da generalno taj deo ima dosta talasa, ali Kemer najmanje jer je u svom malom zalivu. Belek ima puno talasa, pišu ... Ja volim plivanje, jako, ali NE VOLIM TALASE, nikako ih ne volim, i to sam utvrdila u Španiji. Naime, u Calelli, bilo je jako lepo, ali popodne je more toliko bilo uzburkano, to je uvek tako tamo, septembar je u pitanju. Ja se nisam uopšte kupala popodne u moru (samo u bazenu), a mm je recimo uživao. No, ne bi htela da mi se to ponovi, a obzirom da je Sredozemno more u pitanju, zanima me koliki su zaista ti talasi u Kemeru i okolini, i inače a i u septembru posebno? Imaću ja još pitanja Razmišljala sam i o Kipru, ali vidim da se ne isplati ići preko sgencije obzirom da sada leti Wizzair ka tamo, a ne bih prve godine sa bebom da idem bez agencije, te ostavljam Kipar za kasnije. Mada eto, pari je pisala da je išla u sopstvenoj režiiji sa bebom od dva meseca, i bilo im je super ...